تاکید بر ایجاد اشتغال برای فرزندان بهزیستی و زنان سرپرست خانوار

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: فرزندان بهزیستی، زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست باید حمایت شوند و اشتغال برای آنها یا فرزندانشان ایجاد کنیم؛ درخواست داریم برای کارآفرینی سرمایه‌گذاری شود و همراهی کنیم تا آنها بتوانند روی پای خود باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل به نقل از ایرنا، «انسیه خزعلی» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست صمیمی با خیران، گفت: دنبال این هستیم دستورالعمل‌هایی برای اصلاح مشکلات خیران داشته باشیم چون تمرکز ما روی خانواده‌ها و زنان است. به این مساله باور داریم که زنان محور خانواده‌ها هستند و اگر سلامت جسمی و روحی زنان تامین شود سلامت جامعه تضمین می‌شود.

وی، ادامه داد: متاسفانه در بازدیدهای استانی با آسیب‌های زیادی در حوزه زنان مواجه هستیم، زنان بی‌سرپرست، بدسرپرست و زنان زندانی که گرچه تعداد زنان زندانی ۳ درصد کل زندانیان است اما این تعداد هم زیاد است، چون محور و کانون خانواده هستند و باید از آنها حمایت شود.

خزعلی، افزود: اگر به فرزندانی که مادرانشان در زندان هستند توجه نشود ممکن است به بزه‌های جامعه آلوده شوند، همچنین افراد معتاد، دختران با شرایط ویژه باید مورد حمایت و بازپروری قرار گیرند به همین دلیل می‌خواهیم به طور خاص بانوان وارد میدان شوند و گروه‌هایی تشکیل شود تا از این افراد حمایت شود.

معاون رییس جمهور، تصریح کرد: البته که حمایت مالی تنها نباید مدنظر باشد، بلکه حمایت تربیتی، معنوی و پشتیبانی مدنظرباشد، در بحث مشاوره نیز نیاز به همکاری همه شما خیران داریم چون به عنوان نمونه مشاوره حقوقی برای کسانی که نمی‌توانند وکیل بگیرند و واقعا بی‌گناه هستند.

وی، خاطرنشان کرد: برای کسانی که رقم بدهی آنها کم است و در زندان هستند باید فکری کرد تا حدی که امکان دارد همه کمک کنند تا حمایت شوند.

معاون رییس جمهور، افزود: فرزندان بهزیستی، زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست باید حمایت شوند و اشتغال برای آنها یا فرزندانشان ایجاد کنیم و درخواست داریم سرمایه‌گذاری شود برای کارآفرینی و تا ۴ سال همراهی کنیم تا بتوانند روی پای خود باشند.

خزعلی، ادامه داد: مساله اشتغال بسیار مهم است باید این موضوع به صورت جدی دیده شود تا برای افراد نیازمندفرصت شغلی ایجاد شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، گفت: کار خیر را به کمک مالی منحصر نکنیم. در این مدت با بسیاری از آسیب‌ها، کمبودها و نقصان ها مواجه شدیم که با کمک مالی شاید جبران نشود، نیازهای فرهنگی، تربیتی، اخلاقی حقوقی، اجتماعی و نیازهایی که دلگرمی و پشتوانه داشتن یک زن را و اینکه به خانواده تکیه کند و تنهایی او را جبران کند همه اینها را از شما خیران می خواهیم تا بتوانیم قدمی را در راه رفع بخشی از این کمبودها، نقص ها و نداشتن ها برداریم تا جامعه بهتر و زیباتری داشته باشیم.

در این نشست خیران هم مشکلات حوزه کاری خود و راهکارهای همکاری با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را ارائه کردند.

کد خبر 56067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد