به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، مشاور مدیرکل در روابط عمومی و امور رسانه
در مسیر تحقق اهداف کلان سازمان، باید این حقیقت را بازشناسی کرد که روابط عمومی، قلب تپنده و سیستم عصبی هر سازمان است. وظیفه ما تنها اطلاعرسانی نیست؛ بلکه رسالت ما، مدیریت ادراک عمومی و آگاهسازی جامعه از خدمات و دستاوردهای ارزشمند سازمان است.
بنابراین، تأکید ویژه اینجانب بر این نکته است که فرآیند اطلاعرسانی نباید صرفاً به معنای انتشار اخبار باشد، بلکه باید با دقت و نظارت مستمر همراه شود. مدیریت رؤسا در حوزه اخبار و رویدادهای داخلی، نیازمند هوشمندی در انتخاب و بازتاب صحیح است تا از انتشار اطلاعات غیردقیق یا ناقص جلوگیری شود. در همین راستا، لازم به ذکر است که از این پس، ارزیابی عملکرد رابطین روابط عمومی در هر شهرستان، به صورت فصلی و بر اساس شاخصهای کیفی و کمی انجام خواهد شد؛ تا اطمینان حاصل شود که جریان اطلاعاتی از هر واحد، با همان استانداردی که شایسته جایگاه ادارهکل بهزیستی استان اصفهان است، جریان مییابد.»
باید توجه داشت که بدون یک جریان اطلاعرسانی شفاف و مستمر، خدمات و تلاشهای بیشائبه شما در شهرستانها، در نگاه جامعه و سیاستگذاران نادیده میماند. روابط عمومی وظیفه دارد این تلاشها را به زبان رسانهای تبدیل کند.
اما این وظیفه، دو سوی دارد: نخست، مسئولیت رؤسا در جهت نظارت دقیق بر صحت و کیفیت اخبار و رویدادهای ارسالی از واحدهای زیرمجموعه؛ و دوم، پاسخگویی رابطین در برابر استانداردهای سازمان. به همین سبب، از این دوره به بعد، ارزیابی عملکرد رابطین روابط عمومی به صورت دورهای و فصلی در دستور کار قرار گرفته است تا دقت در اطلاعرسانی، به یک فرهنگ سازمانی تبدیل شود.»












نظر شما