از بیمه تا وام؛ بسته‌های حمایتی بهزیستی برای کارفرمایانی که جامعه هدف را به کار می‌گیرند

شهره شاهرودی، معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی خراسان رضوی به مناسبت روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، با اشاره به حمایت‌های این سازمان از کارفرمایان، اظهار کرد: کارفرمایانی که اقدام به به‌کارگیری جامعه هدف بهزیستی شامل زنان سرپرست خانوار، کودکان بی‌سرپرست ترخیص‌شده از مراکز، خانواده‌های دارای فرزند چندقلو، بهبودیافتگان اعتیاد، افراد دارای معلولیت و دیگر افراد تحت پوشش بهزیستی نمایند، می‌توانند از مجموعه‌ای از تسهیلات و حمایت‌های تخصصی این نهاد برخوردار شوند. وی افزود: در سال گذشته، به منظور تشویق کارفرمایان برای ایجاد فرصت‌های شغلی برای جامعه هدف، بهزیستی خراسان رضوی مبلغ 6 میلیارد و 200 میلیون تومان بابت پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برای جامعه هدف پرداخت نموده است.

وی افزود: همچنین در همین مدت، ۱۸۵ میلیارد تومان تسهیلات کارفرمایی به ۱۱۰ کارفرما اعطا شده که این تسهیلات تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به ازای هر فرد و تا چهار میلیارد تومان برای هر کارفرما، با نرخ سود ۴ درصد و بازپرداخت هفت‌ساله قابل ارائه بوده است.
شاهرودی تاکید کرد: هدف اصلی این حمایت‌ها، توسعه اشتغال و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر و تقویت کارآفرینی در استان است. کارفرمایان و فعالان اقتصادی علاقه‌مند به همکاری و جذب افراد تحت پوشش بهزیستی می‌توانند با مراجعه به ادارات بهزیستی سراسر استان، از جزئیات شرایط و نحوه بهره‌مندی از این تسهیلات مطلع شوند.

کد خبر 144845

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد