شهر قدس | پویش همه حاضر برای حمایت از کودکان دارای معلولیت و نیازمند

در راستای حمایت از دانش‌آموزان دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی شهرستان قدس و با هدف فراهم‌سازی زمینه حضور پررنگ‌تر آنان در سال تحصیلی جدید، برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای اجرای پویش «همه حاضر» و تأمین و توزیع لوازم‌التحریر مورد نیاز این دانش‌آموزان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران؛ در این برنامه، ضمن شناسایی و احصای نیازهای دانش‌آموزان دارای معلولیت، هماهنگی‌های لازم برای تأمین بسته‌های نوشت‌افزار و برنامه‌ریزی مراسم تحویل این اقلام به جامعه هدف صورت می‌گیرد.

این پویش با هدف حمایت از دانش‌آموزان دارای معلولیت، کاهش دغدغه خانواده‌ها در آغاز سال تحصیلی و تقویت فرصت‌های برابر آموزشی اجرا خواهد شد و تلاش می‌شود با مشارکت خیرین، نیکوکاران و مجموعه‌های همراه، بسته‌های لوازم‌التحریر در اختیار دانش‌آموزان مشمول قرار گیرد.

همچنین برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسمی با حضور مسئولان، خیرین و خانواده‌های دانش‌آموزان و تحویل بسته‌های نوشت‌افزار در دستور کار قرار دارد.

کد مطلب 205779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد