فعالیت ۵۰۰ تشکل مردم‌نهاد در خراسان جنوبی؛ خیران پای کار اجرای طرح‌های بهزیستی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: ۵۰۰ تشکل و سازمان مردم‌نهاد در استان فعالیت دارند که ظرفیت ارزشمندی برای توسعه خدمات اجتماعی و اجرای طرح‌های حمایتی به شمار می‌رود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، حسین شرافتی‌راد در آیین تشکیل شعبه استانی جامعه خیرین حامی افراد دارای معلولیت خراسان جنوبی که با حضور رئیس سازمان بهزیستی و فرمانداران شهرستان‌های استان برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد مردم‌محوری از سیاست‌های مهم دولت چهاردهم است و استفاده از ظرفیت مردم، خیران و بخش خصوصی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های اجتماعی و حمایتی کمک کند.

وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه تشکل‌های مردم‌نهاد در خراسان جنوبی افزود: فعالیت این میزان تشکل و سازمان مردم‌نهاد در استانی که حدود یک درصد جمعیت کشور را در خود جای داده است، نشان‌دهنده ظرفیت بالای مشارکت اجتماعی و حضور مردم در عرصه‌های خیرخواهانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، خیران را از سرمایه‌های ارزشمند و ماندگار جامعه دانست و گفت: مشارکت خیران در کنار مسئولیت‌های اجتماعی بخش خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز اجرای طرح‌های مختلف در حوزه بهزیستی و حمایت از افراد دارای معلولیت در شهرستان‌های استان باشد.

وی همچنین به سفر رئیس سازمان بهزیستی کشور به خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: اختصاص هزار و ۵۶ میلیارد تومان اعتبار در جریان این سفر، فرصت مناسبی برای تقویت و توسعه خدمات بهزیستی در استان فراهم کرده است.

شرافتی‌راد با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت خیران در همه مناطق استان بیان کرد: با توجه به تأکید استاندار خراسان جنوبی، شعبه‌های شهرستانی جامعه خیرین حامی افراد دارای معلولیت با همکاری ائمه جمعه و فرمانداران در شهرستان‌های استان راه‌اندازی خواهد شد.

کد مطلب 205490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد