توزیع ۳۰۰ بروشور «تاب‌آوری در بحران جنگ و مدیریت استرس» در تجمعات شبانه نهاوند

مسئول تیم محب به همراه اعضای این گروه با حضور در تجمعات شبانه شهرستان نهاوند، ۳۰۰ نسخه بروشور آموزشی با موضوع تاب‌آوری در بحران جنگ و مدیریت استرس میان شهروندان توزیع کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان، مسئول تیم محب به همراه اعضای این گروه با حضور در تجمعات شبانه شهرستان نهاوند اقدام به توزیع بروشورهای آموزشی با موضوع «تاب‌آوری در بحران جنگ و مدیریت استرس» کردند.

در این برنامه، ۳۰۰ نسخه بروشور آموزشی در میان شهروندان توزیع شد تا ضمن افزایش آگاهی عمومی، راهکارهایی برای مقابله با استرس و تقویت تاب‌آوری روانی در شرایط بحرانی در اختیار مردم قرار گیرد.

اعضای تیم محب در حاشیه این برنامه با شهروندان گفت‌وگو کرده و توضیحاتی درباره اهمیت حفظ آرامش روانی، مدیریت هیجانات و بهره‌گیری از راهکارهای موثر برای کاهش اضطراب در شرایط بحران ارائه دادند.

اجرای چنین برنامه‌هایی با هدف ارتقای سلامت روان جامعه، افزایش آگاهی عمومی و تقویت مهارت‌های مقابله‌ای در شرایط بحران از سوی تیم‌های محب در سطح شهرستان‌ها انجام می‌شود.

کد خبر 179213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد