ملارد | واریز بیش از چهار میلیارد ریال کمک های نقدی خیرین

همزمان با ولادت با سعادت حضرت ولیعصر (عج) بیش از ۴ میلیارد ریال کمک هزینه صالحی خو خیر بهزیستی در راستای رفاه حال جامعه هدف واریز شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، علیرضا محمدی رئیس اداره ضمن تقدیر از زحمات معاونت مشارکتهای مردمی این اداره گفت: این اقدام خداپسندانه با همت و پیگیری معاونت مشارکت‌های مردمی بهزیستی ملارد انجام شده و مبالغ اهدایی به صورت هدفمند در حوزه‌های حمایتی و توانبخشی هزینه شده است.

محمدی افزود: این کمک‌ها شامل مواردی چون: کمک هزینه دانشجویی، کمک هزینه درمانی، معیشیتی مددجویان سادات، کمک هزینه تهیه تجهیزات توانبخشی مانند ویلچر و …. بوده است.

رئیس اداره بهزیستی ملارد در پایان ضمن قدردانی از این خیر نیک‌اندیش، مشارکت خیرین را پشتوانه‌ای ارزشمند برای ارتقای کیفیت زندگی مددجویان و گسترش خدمات حمایتی دانست.

کد خبر 169143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد