کشاورز: هیچ محدودیتی نمی‌تواند مانع درخشش هنرمندان دارای معلولیت شود

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت خلیج فارس با تأکید بر توانمندی هنرمندان دارای معلولیت گفت: این جشنواره نشان داد که اراده، خلاقیت و هنر فراتر از هر محدودیتی می‌تواند مسیر موفقیت را هموار کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه وبویراحمد : آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت خلیج فارس صبح امروز پنجشنبه یازدهم دی ماه ۱۴۰۴در شهر یاسوج برگزار شد.

در این برنامه محمدکریم آریا،  معاون پارلمانی و مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور در امور مجلس،خانم وحیده سادات فردوسیان کارشناس سازمان برنامه و بودجه کشور وناظر اجرایی سازمان بهزیستی ، محمدمهدی صالحی مدیر کل بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد، امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مهران کشاورز، مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر حضور داشتند..

سید مهران کشاورز، مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد، در این آیین ضمن خیرمقدم به میهمانان، گروه‌های نمایشی شرکت‌کننده و تقدیر از عوامل اجرایی جشنواره اظهار کرد: خدا را شاکریم که این فرصت فراهم شد تا میزبان هنرمندانی باشیم که با وجود چالش‌های متعدد، توان واقعی خود را به نمایش گذاشتند  .

وی افزود: برگزاری این جشنواره تلاشی برای اثبات این حقیقت است که هیچ محدودیتی نمی‌تواند مانع حضور مؤثر افراد دارای معلولیت در عرصه‌های فرهنگی و هنری شود .

کشاورز با اشاره به روند برگزاری جشنواره تصریح کرد: استارت این رویداد فرهنگی از اردیبهشت‌ماه امسال زده شد و پس از بررسی‌های کارشناسی، میزبانی آن به استان کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد. در نهایت بیش از ۸۰ متن نمایشی به دبیرخانه ارسال شد که پس از بازبینی، ۱۶ اثر به مرحله نهایی راه یافتند ..

وی عنوان کرد: توجه به آداب و رسوم اقوام، باورهای فرهنگی و استفاده از موسیقی‌های محلی از ویژگی‌های بارز آثار نمایشی این دوره بود. همچنین پرداختن به مسائل جامعه معلولان و نمایش توانمندی‌های آنان، رویکرد اصلی جشنواره به شمار می‌رفت .

مدیرکل بهزیستی استان در پایان خاطرنشان کرد: حدود ۸۰ درصد بازیگران این جشنواره را افراد دارای معلولیت تشکیل می‌دادند و برای نخستین بار در کشور، مدیریت اجرایی این جشنواره به یکی از افراد دارای معلولیت سپرده شد که افتخاری برای جامعه معلولان و بهزیستی کشور است.

کد خبر 164025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد