ملارد | برگزاری کارگاه آموزشی آسیبهای اجتماعی در دبیرستان های دخترانه شهرستان

به منظور آموزش و آگاهسازی نوجوانان در دبیرستان های دخترانه شهرستان ملارد کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با حضور دکتر مهدیه صامت کارشناس سلامت اجتماعی و عباس زمانیان کارشناس آسیبهای اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، علیرضا محمدی سرپرست اداره بهزیستی با تاکید بر لزوم آگاهسازی و ارتقای مهارتهای دانش آموزش گفت: این کارگاه در راستای ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی نوجوانان انجام شد و با استقبال بسیار خوبی از سوی نوجوانان روبرو گردید.

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملارد ضمن تشریح اهمیت برقراری ارتباط میان کارشناسان آسیبهای اجتماعی و مشاوران و متخصصان با نوجوانان گفت: در این نشست آموزشی، موضوعاتی همچون فعالیت‌های پرخطر در جامعه، شناخت محیط زندگی و کارهایی که نباید انجام دهیم به‌ صورت کاربردی و متناسب با نیازهای امروز نوجوانان مطرح تا دانش‌آموزان بتوانند در مواجهه با موقعیت‌های آسیب ‌زا تصمیمات درست و مسئولانه اتخاذ کنند.

کد خبر 160473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد