افزایش ۴۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی بهزیستی خراسان رضوی / ساماندهی ۲۳۰۰ واحد نیمه‌تمام مددجویی در دستور کار

در نشست شورای اداری شهرستان کاشمر که با حضور دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و حجت الاسلام والمسلمین نیک بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات برگزار شد، فرمانداران شهرستان‌های کاشمر، کوهسرخ، بردسکن و خلیل‌آباد ضمن طرح مسائل و مطالبات حوزه بهزیستی، خواستار توجه ویژه به زیرساخت‌های اجتماعی و توسعه خدمات بهزیستی در شهرستان‌های خود شدند. در این نشست، مهدی برجی، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های راهبردی بهزیستی استان در حوزه‌های عمرانی، اشتغال و مسکن، از رشد ۴۰۰ درصدی اعتبارات و آغاز طرح ویژه‌ی ساماندهی واحدهای نیمه‌تمام مددجویان خبر داد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در جلسه شورای اداری کاشمر، با قدردانی از همراهی نماینده مردم منطقه در مجلس و فرمانداران شهرستان‌های چهارگانه گفت: در ماه‌های اخیر همگرایی و همکاری میان فرمانداران و اداره‌کل بهزیستی استان بسیار سازنده بوده و زمینه‌ساز دستاوردهای ارزشمندی در شهرستان‌ها شده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فرانک در جنوب استان اظهار داشت: این جشنواره با هدف تمرکززدایی فرهنگی و طرح مسائل اجتماعی شکل گرفت و با حمایت دکتر قربانی و فرمانداری‌های منطقه برگزار شد. آثار این جشنواره همگی در راستای ترویج گفتمان مسئولیت اجتماعی تولید شده و از همه عزیزان برای حضور در مراسم اختتامیه دعوت می‌کنم.

برجی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: هیچ دستگاهی در سطح استان بی‌ارتباط با بهزیستی نیست و موفقیت در مأموریت‌های اجتماعی جز با هم‌افزایی بین نهادها ممکن نمی‌شود. لازم است همه دستگاه‌ها در کنار روسای شهرستانی بهزیستی باشند تا خدمات حمایتی با عدالت و اثربخشی بیشتری ارائه شود.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به چالش‌های حوزه مسکن مددجویان گفت:بهزیستی متولی ساخت مسکن نیست و نقش تسهیل‌گر را بر عهده دارد، درحالی‌که بنیاد مسکن و راه و شهرسازی دستگاه‌های اصلی مسئول در این زمینه‌اند. امسال اعتبار بهزیستی در این بخش حدود یک همت پیش‌بینی شده که باید به شکل عادلانه در استان توزیع گردد. وام‌های ساخت مسکن مددجویی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته و خانوارهای دارای چند معلول در اولویت قرار دارند.
وی افزود: در سال گذشته تعهدات اشتغال به ۱۶۰ درصد و مسکن به بیش از ۱۰۰ درصد تحقق یافت. برای شهرستان‌های منطقه ۶۲ واحد در کاشمر، ۴۱ واحد در خلیل آباد و ۲۳ واحد در کوهسرخ لحاظ شده است. هم‌اکنون دو هزار و سیصد واحد نیمه‌تمام در استان داریم که به دلیل کمبود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان در مرحله پایانی نازک‌کاری متوقف مانده‌اند. طرح ویژه‌ای برای تکمیل آن‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع و خیرین در دست اجراست.
برجی ادامه داد: در حوزه توانبخشی و اجتماعی، ماهانه بیش از 500 میلیارد تومان یارانه نقدی در استان پرداخت می‌شود که این رقم نسبت به سال گذشته بین ۶۰ تا ۸۰ درصد رشد داشته است. بهزیستی استان با همکاری بیش از یک‌هزار و 200 مؤسسه و خیریه، خدمات حمایتی خود را گسترش داده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت اورژانس اجتماعی گفت:از ۲۸ پایگاه استان، ۱۲ پایگاه هنوز با خودروهای استیجاری فعالیت دارند. طبق تأکید معاون محترم وزیر، مقرر شده تا پایان امسال ناوگان اورژانس‌های اجتماعی استان نوسازی و تجهیز شود.
وی با اشاره به پیشگیری از معلولیت‌ها و ارتقای سلامت اجتماعی افزود:

در حوزه سلامت شنوایی و پیشگیری‌های تخصصی، اقدامات مهمی انجام شده است. اعتبارات عمرانی حوزه توانبخشی و تملک دارایی‌ها نسبت به سال گذشته بیش از چهار برابر افزایش یافته و از ۸۰۰ میلیون تومان به ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است
. برجی خاطرنشان کرد: برای حرکت به سمت مدیریت سبز، پنج شهرستان استان در طرح نصب سامانه‌های برق خورشیدی در ادارات بهزیستی انتخاب شده‌اند.
وی در پایان گفت: بهزیستی خراسان رضوی امروز به بیش از ۶۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف جامعه خدمت ارائه می‌دهد. مأموریت این سازمان تنها به معلولان محدود نیست و همه گروه‌های در معرض آسیب اجتماعی را در بر می‌گیرد. تداوم این خدمات نیازمند همراهی همه نهادها و تقویت مسئولیت اجتماعی در بخش عمومی و خصوصی است

کد خبر 151909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد