نشست هم‌اندیشی با مراکز برای اجرای طرح آزمایشی ساماندهی داوطلبان

 نشست هم‌اندیشی اجرای طرح آزمایشی #ساماندهی_داوطلبان، با حضور مسئولان و کارشناسان #مراکز و #مؤسسات_خیریه تحت نظارت #بهزیستی استان کرمانشاه برگزار شد.

به گــزارش روابـط‌عمـومی اداره‌کـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛

 #مسعود_ساور رئیس اداره مردمی‌سازی، امور داوطلبان و گروه‌های جهادی سازمان #بهزیستی_کشور، بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه و جمعی از مسئولان بهزیستی از سراسر استان کرمانشاه و همچنین مراکز تحت نظارت، از جمله حاضران در این نشست تخصصی بودند.

 از سرفصل‌ها و مطالب عنوان‌شده در این نشست، می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد؛
_ مراکز و مؤسسات خیریه از عوامل اصلی تسهیلگری خدمات بهزیستی به جامعه هدف این سازمان هستند.

_ مراکز و مؤسسات بر اساس نظر کمیسیون ماده ۲۶ سازمان بهزیستی کشور؛ به‌عنوان بخش مردمی، مجوز فعالیت دریافت می‌کنند و به‌صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات هستند. بر همین اساس؛ بخش عمدۀ خدماتِ سازمانی، از این طریق به جامعه هدف بهزیستی ارائه می‌شود.

_ در موضوع ساماندهی خدمات داوطلبانه، #مؤسسات_خیریه به‌عنوان عاملان جذب داوطلب با رویکرد ظرفیت‌سازی و مراکز به‌عنوان احصاء‌کنندۀ نیازها و طبقه‌بندی آن به‌عنوان واسطه اتصال خدمت به نیاز، نقش‌آفرینی خواهند کرد.

_ با این مدل، مطمئناً هم‌افزایی مراکز، اعم از مراکز حوزه‌های تخصصی و مراکز مثبت زندگی با مؤسسات خیریه که هر دو ماهیت مردمی دارند، می‌تواند حل مشکلات جامعه هدف بهزیستی را تسریع نماید.

_ در پایان این نشست، مراکز و مؤسسات به ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهاداتِ خود در خصوص #طرح_آزمایشی_داوطلبان پرداختند.


بـرای پیوستـن به کانـال اداره‌کل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیام‌رسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.

کد خبر 137755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد