توانمندسازی زنان آسیب دیده اجتماعی از طریق حرفه آموزی

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی, از طریق تعامل و انعقاد تفاهم نامه فی مابین اداره فنی حرفه ای و بهزیستی خراسان رضوی، دوره های آموزشی و حرفه آموزی با موضوعات مختلف از قبیل چرم دوزی، مکرمه بافی، آرایشگری و...در مرکز اقامتی و توانمندسازی زنان آسیب دیده توس مشهد برگزار گردید.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این خصوص،گفت: لازم است برای توانمندسازی زنان آسیب دیده اجتماعی از نظر اقتصادی اقدام شود. در این مسیر در ابتدا باید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی به آنان آموخته شود و در گام بعدی با ایجاد تعاونی‌های تخصصی و تخصیص سرمایه‌های اولیه، امکان استفاده این بانوان از مهارت کسب شده را فراهم نمود.
مهدی برجی افزود: آموزش مهارت های اجتماعی به زنان آسیب دیده، می‌تواند باعث ایجاد تغییرات مثبتی در زندگی آنان شود. این آموزش‌ها چندین کارکرد دارد، به گونه‌ای که نه تنها می‌تواند از بروز مشکلات بیشتر برای زنان آسیب دیده پیشگیری کند؛ بلکه در کاهش آسیب‌های دیگری مانند اعتیاد، خودکشی و فرار از منزل نیز موثر است.
وی با اشاره به انواع مداخله بهزیستی در حوزه آسیب‌های بانوان عنوان کرد: بهزیستی اطلاع رسانی، آموزش، توانمندسازی، حمایت، بازپروری، توانبخشی و بازتوانی زنان آسیب دیده را دنبال می کند و بازنگری در روش ها و اتخاذ رویکردهای نوین در حوزه حمایتی از زنان آسیب دیده اجتماعی را همواره دنبال میکند.

کد خبر 135247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد