مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: برای سال ۱۴۰۵ حمایت‌های ویژه‌ای در حوزه اشتغال، مسکن، توانبخشی و کاهش آسیب‌های اجتماعی جامعه هدف این شهرستان پیش‌بینی شده است.

به گزارش روابط:عمومی بهزیستی گلستان، قدسیه آبشناس در بازدید از ساختمان اداره بهزیستی شهرستان گنبدکاووس  که با حضور محمد کریم آریا معاون پارلمانی سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، با اشاره به درخواست‌های مطرح‌شده درباره وضعیت این ساختمان اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و برگزاری جلساتی با استاندار گلستان، مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مدیران دستگاه‌های مرتبط، موضوع فروش ملک اداره بهزیستی گنبدکاووس در کمیسیون نتیجه گیری خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: با تغییر کاربری در فضای موجود به کاربری‌های اداری و تجاری فراهم خواهد شد و همچنین زمینه مشارکت با دستگاه‌هایی همچون بنیاد مسکن و شهرداری‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا ضمن ایجاد فضای مناسب و در شأن کارکنان و جامعه هدف، زمینه ایجاد درآمد پایدار برای بهزیستی نیز فراهم شود.

مدیرکل بهزیستی گلستان با تأکید بر ضرورت توجه به وضعیت کارکنان این سازمان بیان کرد: همکاران بهزیستی با مأموریت‌های گسترده و مسئولیت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف، نیازمند حفظ شأن و منزلت شغلی هستند و موضوعاتی همچون فرسودگی شغلی، معیشت و مسکن کارکنان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

آبشناس ادامه داد: در صورت جابه‌جایی اداره بهزیستی گنبدکاووس، چنانچه ساختمان مناسبی به صورت استیجاری در نظر گرفته شود، سازمان بهزیستی آمادگی دارد هزینه‌های مربوط به اجاره آن را تأمین کند.

وی با اشاره به جایگاه شهرستان گنبدکاووس در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: گستردگی جغرافیایی، پراکندگی روستاها و جمعیت جامعه هدف، این شهرستان را از اهمیت ویژه‌ای برخوردار کرده و در برنامه‌های سال ۱۴۰۵ بهزیستی، موضوعاتی همچون اشتغال، مسکن و کاهش آسیب‌های اجتماعی در گنبدکاووس مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به موضوع خودکشی در گنبدکاووس افزود: در حوزه آسیب‌های اجتماعی، به‌ویژه موضوع خودکشی، باید اقدامات پیشگیرانه و حمایتی با جدیت دنبال شود و بهزیستی نیز آمادگی دارد از ظرفیت‌های ملی برای حمایت از برنامه‌های شهرستان استفاده کند.

آبشناس همچنین ظرفیت اردوگاه توسکستان را فرصتی مناسب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و تربیتی دانست و گفت: این ظرفیت می‌تواند به‌ویژه برای دانش‌آموزان و افرادی که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، مورد استفاده قرار گیرد.

وی درباره برنامه‌های اشتغال بهزیستی برای جامعه هدف گنبدکاووس اظهار کرد: در سال جاری ۱۰۸ فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی شهرستان پیش‌بینی شده و در سطح سازمان نیز بیش از ۴۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: ۱۴۶ نفر از جامعه هدف می‌توانند از حمایت‌های بیمه‌ای خویش‌فرمایی و کارفرمایی استفاده کنند و کارفرمایانی که افراد دارای معلولیت و جامعه هدف بهزیستی را به کارگیری کنند، از بسته‌های تشویقی و حمایت‌های بیمه‌ای سازمان بهره‌مند خواهند شد.

آبشناس با اشاره به فعالیت مراکز مثبت زندگی در گنبدکاووس گفت: در این شهرستان ۱۰ مرکز مثبت زندگی فعال است که مجموعاً پنج هزار و ۳۵۸ پرونده را تحت پوشش دارند و از این تعداد، یک هزار و ۳۸۰ پرونده هنوز در مراکز جانمایی نشده‌اند.

وی ادامه داد: در صورت تشخیص و درخواست اداره‌کل بهزیستی استان، امکان افزایش ظرفیت مراکز و صدور مجوز مرکز جدید وجود دارد و بهزیستی آمادگی دارد برای ساماندهی این یک هزار و ۳۸۰ پرونده اقدام کند.

مدیرکل بهزیستی گلستان از پیش‌بینی حمایت‌های ویژه در حوزه ازدواج نیز خبر داد و گفت: در سال جاری حداقل ۳۰ درصد از اعتبارات مربوط به این بخش پرداخت خواهد شد و برای ۴۲۷ نفر نیز کمک‌هزینه ازدواج با سرانه ۶ میلیون تومان پیش‌بینی شده که بخشی از آن پرداخت و روند پرداخت مابقی نیز در حال انجام است.

آبشناس درباره حمایت‌های توانبخشی نیز اظهار کرد: برای ۳۱۰ نفر از جامعه هدف شهرستان، کمک‌هزینه تأمین تجهیزات و وسایل توانبخشی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در سال جاری در نظر گرفته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد