معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان ایلام با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولان زاگرس به میزبانی استان کردستان، از درخشش چشمگیر هنرمندان دارای معلولیت این استان در این رویداد هنری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی ایلام، "صادق خزلی" با ذکر اینکه هنرمندان دارای معلولیت این استان با سه اثر در این جشنواره حضور داشتند گفت: در این جشنواره در مجموع ۱۶ عنوان برتر به هنرمندان شرکت کننده از استان ایلام رسید.

وی ادامه داد: بر بخش بازیگری افراد دارای اختلال جسمی ـ حرکتی، جایزه سوم بازیگری مرد به‌صورت مشترک به روح‌الله غلامی و عباس کاظمیان برای نمایش سوغات دستان پینه‌خورده از ایلام اهدا شد و همچنین علیرضا چراغی‌پور برای نمایش اتفاق موفق به کسب جایزه دوم بازیگری مرد شد و امین برزگر برای ایفای نقش در نمایش‌های سوغات دستان پینه‌خورده و اتفاق جایزه اول بازیگری را از آن خود کرد.

وی اضافه کرد: در بخش بازیگری نانیسم نیز جایزه اول به علی‌اصغر اسماعیلی برای نمایش اتفاق از ایلام تعلق گرفت و در بخش بازیگری همراه، هیئت داوران زهرا چراغی را شایسته جایزه اول بازیگری زن برای نمایش سوغات دستان پینه‌خورده و مصطفی کولیوند را به‌عنوان برگزیده بازیگری مرد برای نمایش اتفاق معرفی کردند.

معاون توانبخشی بهزیستی ایلام با اشاره به موفقیت‌های حوزه کارگردانی گفت: سعید خیراللهی برای نمایش سوغات دستان پینه‌خورده موفق به دریافت جایزه سوم کارگردانی شد و جایزه اول کارگردانی نیز به علی‌اصغر اسماعیلی برای نمایش اتفاق از ایلام اهدا شد.

خزلی در ادامه به موفقیت‌های بخش صحنه‌ای اشاره کرد و افزود: در این بخش، جایزه دوم بازیگری زن به سمیرا شیرخانی برای نمایش هملت به روایت کوچه و بازار از ایلام رسید و در حوزه اختلال بینایی، مهدیه مرادی موفق به کسب جایزه اول بازیگری زن و محمدمهدی هاشم‌بیگی شایسته به عنوان رتبه اول بازیگری مرد شناخته شدند.

وی گفت: جایزه اول بازیگری همراه مرد نیز به هادی و هانی چراغی برای نمایش هملت به روایت مردم کوچه و بازار از ایلام تعلق گرفت، در بخش کارگردانی، عبدالله عظیم‌پور برای نمایش هملت به روایت کوچه و بازار جایزه اول را دریافت کرد و در بخش نمایشنامه‌نویسی نیز پدرام رفیعی برای نمایشنامه هملت از ایلام، جایزه اول را از آن خود کرد.

معاون توانبخشی بهزیستی استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت ۲ نمایش "هملت به روایت مردم کوچه و بازار" به کارگردانی عبدالله عظیم‌پور و "اتفاق" به کارگردانی علی‌اصغر اسماعیلی، از سوی هیئت داوران برای حضور در چهل‌و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر انتخاب که بیانگر ظرفیت بالای هنرمندان معلول استان ایلام در عرصه‌های ملی و بین‌المللی است.

وی یادآور شد، این جشنواره با حضور ۱۵ اثر نمایشی در سه بخش کودک، صحنه‌ای و خیابانی، از نهم تا دوازدهم دی‌ماه در شهر سنندج برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد