به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز مادر، جشن ویژه‌ای با حضور دکتر رضا جعفری، مدیرکل بهزیستی استان گیلان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد. این مراسم با هدف ارج نهادن به مقام والای مادران و نقش بی‌بدیل بانوان در خانواده و جامعه برگزار شد و فضایی صمیمی و معنوی را برای حاضرین فراهم کرد.

در این جشن صمیمی، از بانوان سرپرست خانوار که با تلاش و همت خود خانواده‌های خود را اداره می‌کنند، تقدیر شد. همچنین بانوان کارآفرین که با خلاقیت و پشتکار خود توانسته‌اند در عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی نقش‌آفرینی کنند، مورد قدردانی قرار گرفتند.

از دیگر بخش‌های ویژه این مراسم، تجلیل از مادران دارای فرزند با نیازهای ویژه بود، که با صبر و فداکاری، زندگی فرزندان خود را با عشق و امید مدیریت می‌کنند. 

در ادامه، دختران فرزند همکارانی که نامشان برگرفته از یکی از اسماء حضرت فاطمه (س) است مورد تقدیر قرار گرفتند، تا هم به ارزش نامگذاری الهام‌بخش و هم به جایگاه معنوی حضرت زهرا (س) در فرهنگ ما اشاره شود.

دکتر جعفری در سخنانی ضمن تبریک این روز فرخنده، بر نقش مؤثر بانوان در توسعه خانواده و جامعه تأکید کرد و گفت: «تقدیر از بانوان الگو و موفق، نه تنها پاسداشت زحمات آنان است، بلکه الگویی برای نسل جوان بانوان نیز محسوب می‌شود.»

این مراسم با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، اهدای لوح تقدیر و هدایای یادبود همراه بود و لحظاتی پر از شادی، احترام و قدردانی برای حاضرین رقم زد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد