در مراسمی با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور، از شرکت راشا کاسپین به دلیل مشارکت در ساخت مسکن برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای اجتماعی استان که با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، از شرکت راشا کاسپین به دلیل مشارکت در ساخت مسکن برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست تقدیر شد. 
این اقدام در راستای ترویج مسئولیت اجتماعی و تشویق دیگر کارخانه‌ها و فعالان اقتصادی استان به مشارکت در امور خیر صورت گرفته است.

همچنین در این مراسم، پنج نفر از معتمدین محلی با امضای رئیس سازمان بهزیستی ابلاغیه خود را دریافت کردند. این معتمدین شامل خیرین، کارآفرینان، بازاریان، پزشکان هستند و مأموریت آنها نظارت بر نحوه هزینه مشارکت‌ها و کمک‌های مردمی به بهزیستی و گسترش دایره خیرین در استان است.

رئیس سازمان بهزیستی در این مراسم بر اهمیت تقویت مسئولیت اجتماعی، افزایش مشارکت مردمی و نقش معتمدین در بهبود خدمات اجتماعی تاکید کرد.

وی افزود: این اقدام گامی مهم در توسعه فعالیت‌های خیرخواهانه و حمایت از اقشار نیازمند در استان به شمار می‌رود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد