به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، اولین جلسه هم اندیشی عوامل اجرایی برنامه cbr درسال ۱۴۰۲ با هدف بررسی موانع اجرای برنامه این طرح با ریاست فرمانداری ویژه و مدیر بهزیستی و با حضور روسا و نمایندگان ادارات، بخشداریها، دهیاریها و تعدادی از نمایندگان انجمن معلولین در محل فرمانداری شهرستان ری برگزار شد.
گفتنیست: مهدی قهرمانی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان ری ضمن خیرمقدم با تاکید براهمیت و توجه ویژه به امور مربوط معلولین به خصوص در نواحی روستایی و حاشیه شهرها، خواستار همکاریهای همه جانبه دهیاران و بخشداریها در زمینه خدمات رسانی بهینه به معلولین عزیز شد.
در ادامه قهرمانی اظهار داشت: معلولین نیز همانند سایر شهروندان عادی جامعه از پتانسیل و توانایی های زیادی برخوردار هستند پس باید در خصوص الگو سازی و افزایش انگیزه مندی و ارتقاء سطح کمی و کیفی شاخصهای حضور افراد دارای معلولیت در اجتماع تلاش و همت بیشتری صورت پذیرد.
داود خادم مدیر بهزیستی شهرستان ری نیز در خصوص توانبخشی مبتنی بر جامعه، ۵ مولفه مهم در فعالیتهای طرح CBR را عنوان کرد و گفت : باید بستر و زیرساخت ها و زمینه های ایجاد اشتغال، کارآفرینی، توانمندسازی و استقلال افراد دارای معلولیت ساکن درشهرها و روستاها فراهم گردد.
وی گفت: برای تحقق این مهم بهزیستی باید از تمامی ظرفیتها، منابع و امکانات موجود دردستگاهها، بخشداریها، دهیاری ها و روستاها استفاده کند تا خدمات درخور و شایسته ای به افراد دارای معلولیت ارائه کرده و دسترس پذیری این قشر از افراد جامعه را به خدمات تسهیل کند.
فاطمه غفار نژاد معاون توانبخشی بهزیستی شهرستان ری به خدمات ارائه شده و عملکرد برنامه های CBR با همکاری دو موسسه مجری تحت نظارت بهزیستی پرداخت.
در پایان هریک از اعضای حاضر با تشریح اقدامات دستگاه متبوع برای اجرای مصوبات و برنامه های مربوطه، به بحث و تبادل نظر پرداخته و در پایان مواردی به تصویب رسید.












نظر شما