جلسه فوق العاده کمیسیون ماده ۲۶ جهت بررسی تخلفات مراکز برگزار شد

پیرو بازدیدهای صورت گرفته از مراکز غیر دولتی تحت نظارت اداره کل بهزیستی استان البرز و همچنین گزارشات صورت گرفته از تخلفات مراکز ،جلسه ای با حضور مدیرکل بهزیستی استان ، معاون مشارکتهای مردمی ، معاون توانبخشی ، معاون پیشگیری،معاون اجتماعی مدیر حراست و مسئول مدیریت عملکرد استان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز ، طی این جلسه نسبت به بررسی موارد نیازمند اصلاح و اخذ تصمیمات اداری به منظور رسیدگی به موارد مذکور تصمیم گیری شد.

در ابتدای جلسه مدیرکل بهزیستی استان در خصوص برخی اتفاقات ناگوار که ممکن است در مراکز تجمعی صورت گیرد گفت: در بیمارستان ها هم ممکن است شخصی بر اثر سهل انگاری فوت کند اما پزشک خاطی مواخذه میشود ولی بیمارستان تعطیل نمی‌شود و یا در زندان ها شاهد اتفاقاتی باشیم، زندانبان را مورد مؤاخذه قرار میدهند ولی زندان را تعطیل نمیکنند و هرجایی امکان تخلف هست.

وی اضافه کرد : مسئله مهم این است که مکلفیم تا جایی که امکان دارد با حضور و نظارت مستمر فیزیکی و الکترونیک بر مراکز از بروز این اتفاقات پیشگیری کنیم و در صورت بروز ، بلافاصله همکاران ما حضور پیدا کرده ، بررسی کنند و متناسب با جرم مرتکب شده برخورد مناسب با فرد خاطی صورت گیرد اما نباید هیجانی و احساسی به موضوع نگاه کرد و قرار نیست آن فردخاطی از حیات ساقط گردد.

وی تصریح کرد : اما این مسئله را هم مد نظر داشته باشید که ما به سادگی از برخی اتفاقات چشم پوشی نخواهیم کرد و هرگز اجازه نمیدهیم که حقوق افرادی که تحت سرپرستی ما هستند مغفول بماند و مبتنی بر شرح وظایف و دستورالعمل ها با قاطعیت با مراکز خاطی برخورد خواهیم کرد.

در ادامه در خصوص شائبه دریافت شهریه های مازاد بر تعرفه های تعیین شده، از سوی برخی مراکز مدیر کل بهزیستی استان البرز دستور داد در اسرع وقت نسبت به تشکیل تیم بازرسی اقدام و بررسی های لازم از طریق تیم مشخص اعم از کارشناس بازرسی ، حراست ، کارشناس حوزه تخصصی سطح ستاد و شهرستان صورت گرفته و مبالغ مازاد تعرفه به خانواده عودت گردد.

دکتر حیدری اضافه کرد : توضیحات مربوط به عدم تناسب میزان تعرفه ها با هزینه کرد و قیمت تمام شده خدمات ارائه شده از انجمن های عالی اخذ گردد.

وی گفت : در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز نگهداری پیگیری های لازم از سوی حوزه تخصصی ستاد و شهرستان اعم از صدور تذکر برای مراکز خاطی و انجام مکاتبه تاکیدی با کلیه مراکز انجام گردد.

مدیرکل بهزیستی استان اضافه کرد : تعرفه ها و پوستر های اطلاع رسانی نظارتی باید در مراکز نصب گردد و مکاتبات تاکیدی بر لزوم نصب آخرین بخشنامه تعرفه ها و نیز پوستر های دیده بان و سامانه پیامکی بازرسی با کلیه مراکز صورت گیرد.

این مقام مسئول در زمینه پذیرش بیماران روانی مزمن خارج از کمیسیون های پزشکی بهزیستی گفت: مراکز اکیدا از پذیرش بیمار روانی مزمن خارج از کمیسیونهای پزشکی بهزیستی خودداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف با مراکز خاطی برخورد خواهد شد.

کد خبر 27640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد