۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۹

خانواده بزرگ بهزیستی سیستان و بلوچستان در راهپیمایی ۱۳ آبان

تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و تداوم راه امام شهید
خانواده بزرگ بهزیستی سیستان و بلوچستان در راهپیمایی ۱۳ آبان

همزمان با فرارسیدن ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، خانواده بزرگ بهزیستی سیستان و بلوچستان با حضور پرشور در راهپیمایی این روز، ضمن اعلام وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی، بر تداوم مسیر مقاومت، استقلال‌طلبی و پاسداری از ارزش‌های نظام اسلامی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی سیستان و بلوچستان، خانواده بزرگ بهزیستی استان متشکل از کارکنان، جامعه هدف، افراد دارای معلولیت، خانواده‌های تحت پوشش و فعالان حوزه‌های اجتماعی و توانبخشی، همگام با اقشار مختلف مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان حضور یافتند و بار دیگر جلوه‌ای از همبستگی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.

دکتر عباسعلی اویسی، مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان، در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت تاریخی ۱۳ آبان و جایگاه این روز در حافظه جمعی ملت ایران اظهار داشت: حضور مردم در این مناسبت ملی، بیانگر هوشیاری، بصیرت و ایستادگی ملتی است که استقلال و عزت خود را با هیچ قدرتی معامله نمی‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن آرمان‌های انقلاب اسلامی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری، پاسداری از ارزش‌های انقلاب، تقویت وحدت ملی و انتقال فرهنگ ایثار، مقاومت و استکبارستیزی به نسل جوان اهمیت دارد.

اویسی با اشاره به حضور اقشار مختلف خانواده بهزیستی در این راهپیمایی خاطرنشان کرد: مشارکت کارکنان، افراد دارای معلولیت، خانواده‌های تحت پوشش و سایر گروه‌های جامعه هدف در این حرکت مردمی، نشان‌دهنده حضور فعال و اثرگذار این خانواده بزرگ در عرصه‌های اجتماعی و ملی است.

مدیرکل بهزیستی استان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، بر ضرورت استمرار مسیر عزت، استقلال و مقاومت تأکید کرد و گفت: راه امام شهید، با حفظ وحدت، هوشیاری و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه دارد و مسئولیت همه ما در این مسیر، خدمت صادقانه به مردم و صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی است.

حضور خانواده بزرگ بهزیستی سیستان و بلوچستان در راهپیمایی ۱۳ آبان، جلوه‌ای از پیوند خدمت اجتماعی با مسئولیت ملی و مشارکت آگاهانه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز کشور بود.

کد مطلب 218530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد