شاهرود | حمایت مستمر بهزیستی از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو و کودکان نیازمند مراقبت

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود از حمایت مالی مستمر ۷۴ خانوار دارای فرزند چندقلو خبر داد و گفت: ماهیانه بیش از ۴۶۵ میلیون تومان کمک‌هزینه به این خانواده‌ها پرداخت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، محسن رضائی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود، با تشریح بخشی از خدمات حمایتی این اداره در حوزه خانواده و امور کودکان اظهار کرد: حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای نگهداری و مراقبت از کودکان در محیط خانواده، از جمله اولویت‌های مهم بهزیستی است.

وی افزود: در حال حاضر ۷۴ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش خدمات حمایتی بهزیستی شهرستان شاهرود قرار دارند که ماهیانه بیش از ۴۶۵ میلیون تومان کمک‌هزینه به این خانواده‌ها پرداخت می‌شود تا بخشی از هزینه‌های نگهداری، تربیت و تأمین نیازهای فرزندان آنان جبران شود.

رضائی همچنین با اشاره به حمایت از کودکان نیازمند مساعدت مالی بیان کرد: در حال حاضر ۲۰ کودک امدادبگیر تحت حمایت بهزیستی شهرستان قرار دارند که در مجموع، ماهیانه ۱۶۰ میلیون تومان به‌منظور تأمین بخشی از نیازهای معیشتی و حمایتی آنان پرداخت می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود در ادامه به اقدامات این اداره در زمینه حمایت از کودکان تحت مراقبت در خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ پیوندهای خانوادگی و فراهم‌کردن زمینه رشد کودکان در محیط امن خانواده، ۱۰ فرزند در خانواده زیستی خود نگهداری می‌شوند که به هر خانواده ماهیانه ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین ۱۰ فرزند دیگر در خانواده‌های جایگزین و تحت مراقبت این خانواده‌ها قرار دارند که در مجموع، ماهیانه ۹۵ میلیون تومان اعتبار حمایتی از سوی بهزیستی برای نگهداری و مراقبت از آنان پرداخت می‌شود.

محسن رضائی در پایان تأکید کرد: رویکرد بهزیستی، تقویت بنیان خانواده، حمایت از کودکان در محیط خانواده و کاهش زمینه‌های جدایی کودکان از خانواده‌های زیستی است. در همین راستا، ارائه حمایت‌های مالی و خدمات تخصصی و نظارتی با هدف ارتقای کیفیت زندگی کودکان و توانمندسازی خانواده‌های مراقبت‌کننده با جدیت دنبال می‌شود.

کد مطلب 218455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد