ارزیابی آمادگی مراکز شبانه‌روزی بهزیستی فیروزه در مانور قطع گاز

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان فیروزه، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، مانور عملیاتی قطع گاز با هدف سنجش میزان آمادگی مراکز شبانه‌روزی تحت نظارت این اداره و ارزیابی توان مقابله با شرایط اضطراری برگزار شد

این مانور با حضور معاون فرماندار، رؤسا و کارشناسان شرکت گاز، شبکه بهداشت، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، آتش‌نشانی و مسئولان فنی مراکز شبانه‌روزی به اجرا درآمد. در جریان اجرای این برنامه، معاون فرماندار شهرستان فیروزه با حضور در مرکز «مهرماندگار»، از نزدیک روند اجرای برنامه و اقدامات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت شرایط اضطراری را بررسی کرد.

وی با تأکید بر اهمیت پدافند غیرعامل، توجه به این حوزه را با توجه به شرایط کشور ضروری دانست و اظهار داشت: پدافند غیرعامل نقش مهمی در پیشگیری از بحران، کاهش خسارات احتمالی و حفظ پایداری خدمات در بخش‌های مختلف جامعه دارد.

بر اساس سناریوی از پیش طراحی‌شده، جریان گاز مرکز قطع و سامانه استفاده از سوخت جایگزین فعال شد. در ادامه، نحوه عملکرد تجهیزات جایگزین، میزان آمادگی کارکنان، اقدامات انجام‌شده در شرایط اضطراری و روند تداوم خدمات‌رسانی به افراد دارای معلولیت مقیم مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت.

این مانور با هدف ارتقای آمادگی مراکز شبانه‌روزی، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و اطمینان از تداوم ارائه خدمات به توان‌جویان مقیم در شرایط بحرانی اجرا شد

کد مطلب 217725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد