به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان هرمزگان ؛ در راستای اجرای طرح «سلام محله»، آیین افتتاح مرکز «مهر و گفتگو » با حضور احمد بلوچ، رئیس اداره بهزیستی شهرستان جاسک و جمعی از سالمندان در محله علیآباد گزدان شهرستان جاسک برگزار شد.
این برنامه با همکاری کانون فرهنگی محله علیآباد گزدان و مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی کد ۳۶۴۳۵ و با هدف تکریم سالمندان، تقویت مشارکت اجتماعی، افزایش نشاط و امید و ایجاد فضایی صمیمی برای گفتوگو و تعامل میان سالمندان محله برگزار شد.
طرح «سلام محله» با رویکرد محلهمحوری و بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، تشکلهای محلی و مراکز خدمات اجتماعی، زمینهساز شناسایی نیازهای شهروندان و توسعه مشارکت اجتماعی در محلات است. در همین راستا، افتتاح مرکز «مهر و گفتوگو سالمندان» گامی در جهت توجه به نیازهای اجتماعی و عاطفی سالمندان و فراهمسازی زمینه حضور فعالتر آنان در فعالیتهای محلهای به شمار میرود.
در این برنامه، بر اهمیت حفظ کرامت سالمندان، تقویت ارتباطات اجتماعی، بهرهگیری از تجربیات ارزشمند آنان و ایجاد فرصتهایی برای همدلی و تعامل میان نسلها تأکید شد.












نظر شما