حمایت از ۳ هزار و ۵۴۵ نفر از افراد دارای معلولیت از طریق پرداخت حق پرستاری در قزوین

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان قزوین، زهرا غلامرضایی، مدیرکل بهزیستی استان قزوین، از ارائه حمایت‌های مالی به سه‌هزار و ۵۴۵ نفر از افراد دارای معلولیت از طریق پرداخت حق پرستاری در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

غلامرضایی اظهار کرد: در این مدت، دو هزار و ۷۶۶ نفر از حق پرستاری خانواده‌محور، ۵۷۹ نفر از حق پرستاری افراد دارای ضایعه نخاعی و ۲۰۰ نفر از حق پرستاری افراد دارای اختلال طیف اتیسم بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی حق پرستاری‌ها در سال جاری افزود: این حمایت‌ها با هدف کمک به تأمین بخشی از هزینه‌های مراقبت از افراد دارای معلولیت، تقویت توان خانواده‌ها برای نگهداری از اعضای دارای معلولیت و کاهش فشارهای اقتصادی و مراقبتی بر آنان انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین تأکید کرد: فراهم کردن امکان مراقبت از افراد دارای معلولیت در محیط خانواده، در کنار حفظ ارتباطات عاطفی و اجتماعی، می‌تواند به ارتقای سلامت روان خانواده‌ها و بهبود کیفیت زندگی افراد تحت پوشش کمک کند.

کد مطلب 215624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد