پیام تبریک مدیرکل بهزیستی گلستان به مناسبت کسب مدال برنز سرکار خانم فائزه دیبائی در مسابقات پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶

کسب مدال برنز ارزشمند سرکار خانم فائزه دیبائی در مسابقات پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶، مایه افتخار و سربلندی جامعه ورزش افراد دارای معلولیت و خانواده بزرگ بهزیستی گلستان است.

اینجانب ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به سرکار خانم فائزه دیبائی، خانواده محترم ایشان، مربیان پرتلاش و جامعه ورزش بهزیستی استان به‌ویژه شهرستان گنبدکاووس،از تلاش، اراده و پشتکار این بانوی توانمند و افتخارآفرین قدردانی می‌کنم.

بی‌تردید، این موفقیت حاصل سال‌ها تلاش،خودباوری و همت بلند ایشان است و می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای سایر ورزشکاران، به‌ویژه افراد دارای معلولیت، باشد. امید است در سایه الطاف الهی، شاهد تداوم درخشش و کسب افتخارات بیشتر برای ورزشکاران پرافتخار استان گلستان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی باشیم.

قدسیه آبشناس 
مدیرکل بهزیستی استان گلستان

کد مطلب 214993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد