۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰

آغاز پویش «هر شهر یک پیاده‌رو مناسب‌سازی‌شده» در مازندران

 رحمانی: دسترس‌پذیری، حق همه شهروندان است
آغاز پویش «هر شهر یک پیاده‌رو مناسب‌سازی‌شده» در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران با تأکید بر ضرورت مناسب‌سازی معابر شهری، بر فراهم‌سازی مسیرهای ایمن و بدون مانع برای حضور مستقل و برابر همه شهروندان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی مازندران، رقیه رحمانی، مدیرکل بهزیستی استان، با اشاره به اهمیت دسترس‌پذیری فضاهای شهری، از پویش «هر شهر یک پیاده‌رو مناسب‌سازی‌شده» با شعار «با هم، برای شهری بدون مانع» به‌عنوان گامی در جهت ارتقای دسترس‌پذیری و تسهیل تردد شهروندان یاد کرد.
رحمانی با بیان اینکه پیاده‌روها بخش مهمی از مسیرهای روزمره شهروندان هستند، اظهار کرد: مسیرهای تردد ایمن و هموار، پیاده‌روهای بدون مانع، دسترسی آسان به اماکن عمومی و حمل‌ونقل دسترس‌پذیر، از الزامات شکل‌گیری شهری مناسب برای همه است.
وی افزود: افراد دارای معلولیت، سالمندان، خانواده‌های دارای کودک و دیگر شهروندان باید بتوانند بدون مواجهه با موانع فیزیکی، با ایمنی و استقلال در فضاهای شهری تردد کنند و از امکانات عمومی بهره‌مند شوند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با تأکید بر اینکه مناسب‌سازی معابر صرفاً به تسهیل عبور و مرور محدود نمی‌شود، تصریح کرد: حذف موانع، علاوه بر افزایش استقلال افراد، زمینه مشارکت اجتماعی، دسترسی برابر به خدمات و ارتقای کیفیت زندگی را فراهم می‌کند.
رحمانی همچنین مشارکت شهرداری‌ها، دستگاه‌های اجرایی، مدیریت شهری و شهروندان را در تحقق اهداف این پویش ضروری دانست و بر توجه به اصول دسترس‌پذیری در طراحی، اجرا و نگهداری معابر تأکید کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ساخت شهری بدون مانع، نیازمند همکاری و مسئولیت‌پذیری جمعی است؛ شهری که در آن، مسیرهای ایمن و قابل دسترس برای همه فراهم باشد و هیچ شهروندی به دلیل وجود موانع محیطی از حضور مستقل در جامعه محروم نشود.
دسترس‌پذیری، حق همه شهروندان است.

کد مطلب 213796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد