به گزارش روابط عمومی بهزیستی پلدشت،
در این برنامه که با هدف ایجاد نشاط، افزایش اعتماد به نفس و شکوفایی خلاقیت کودکان برگزار گردید، فعالیتهای متنوعی همچون درختکاری، سفالگری، قصهگویی، مسابقه و شعرخوانی اجرا شد و فضایی سرشار از شادی و همدلی برای کودکان فراهم گردید.
فرخنده عسگری، رئیس بهزیستی پلدشت، در حاشیه این برنامه اظهار داشت: «کودکان دارای معلولیت نیز همچون سایر کودکان نیازمند فرصتهای شاد، آموزش و مشارکت اجتماعی هستند و برگزاری چنین برنامههایی نقش مؤثری در ارتقای روحیه و توانمندی آنان دارد.»
وی افزود: «خوشبختانه با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، لحظات خوشی برای این عزیزان رقم خورد و امیدواریم با تداوم این همکاریها، شاهد برنامههای بیشتری در جهت شکوفایی استعدادهای کودکان مرکز مهر ارس باشیم.»
گفتنی است این برنامه در راستای بزرگداشت هفته کودک و با هدف توجه ویژه به نیازهای روحی، روانی و اجتماعی کودکان تحت پوشش بهزیستی برگزار شد.
به مناسبت گرامیداشت هفته کودک، ویژهبرنامهای شاد و متنوع برای کودکان مرکز توانبخشی مهر ارس با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان برگزار شد.
کد مطلب 212835












نظر شما