اهدا۲۰۰ کیلوگرم انگور به مددجویان بهزیستی ماکو

در اقدامی خیرخواهانه و خداپسندانه، یکی از خیرین نیک‌اندیش ، مقدار ۲۰۰ کیلوگرم انگور به ارزش تقریبی ۴۰ میلیون تومان را به اداره بهزیستی ماکو اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی ماکو،

این کمک با هدف حمایت از مددجویان، افراد دارای معلولیت و جامعه هدف بهزیستی انجام شد تا در راستای تکریم و حمایت از این عزیزان، میان آنان توزیع شود.
رئیس اداره بهزیستی ماکو ضمن قدردانی از این اقدام ارزشمند، اظهار داشت: مشارکت خیرین و نیکوکاران در حمایت از جامعه هدف بهزیستی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی مددجویان و افراد دارای معلولیت دارد و این‌گونه اقدامات خداپسندانه، جلوه‌ای از مسئولیت اجتماعی و همدلی با اقشار نیازمند جامعه است.
وی با تقدیر از این خیّر گرانقدر، از تمامی نیکوکاران و خیرین شهرستان که همواره در کنار بهزیستی و جامعه هدف این اداره هستند، قدردانی کرد و افزود: کمک‌های خیرخواهانه، هرچند در قالب‌های مختلف ارائه شوند، می‌توانند زمینه‌ساز ایجاد امید و دلگرمی در میان مددجویان و خانواده‌های آنان باشند.

کد مطلب 212243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد