ابوالفضل اسماعیلی مدیر بهزیستی تبریز در آغاز جلسه ضمن خوشامدگوئی به حاضرین در جلسه ، به تشریح خدمات مراکز ترک اعتیاد و آمار مبتلایان تحت مراقبت، سمزدایی و درمان آنان توسط بهزیستی را ارائه و تأکید نمود بدون همراهی مسئولین و سایر ارگانها، درمان و مراقبت از معتادان عملاً غیرممکن خواهد بود.
فرماندار تبریز در پایان جلسه و جمعبندی سخنان مسئولین، عدم آموزش مُکفی از سوی خانواده و آموزشوپرورش را از عوامل بروز آسیبهای اجتماعی دانست.
وی با اشاره به تنوع روزافزون تولید مواد مخدر حتی در خانهها و ..، مقابله با این هجمه را نیازمند رفتارسازیهای جدید، روشنگری و تسهیلگری نسل، مشارکت جمعی و مطالعات دقیق دانست و بر عزمی ملی و جهادی تأکید کرد.
وی در پایان با اشاره به الگوپذیری و یادگیری مشاهدهای در جامعه، نجات خانواده را نجات جامعه خواند و خواستار ایفای مسئولیت اجتماعی شد؛ همچنین اعتیاد را قابل برگشت دانست به شرط تعویض کامل ذهن معتاد و انقلاب ساختاری فکری، و بر رفتار اغنائی، مشارکت خیرین، ایجاد اشتغال، هماهنگی با فنیوحرفهای برای حرفهآموزی معتادان و استفاده از ظرفیت شهرداری و کارشناسان آن تأکید نمود.












نظر شما