مدیرکل بهزیستی مازندران: حمایت از بیماران روان، نیازمند تقویت زنجیره خدمات حمایتی و درمانی است

رقیه رحمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران در نشست بررسی مسائل بیماران روان‌ و سوختگی که با حضور دکتر علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با توجه به نقش بهزیستی در حمایت، توانبخشی و نگهداری از بیماران روان‌ در مراکز تحت نظارت این سازمان، بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های متولی برای ارتقای خدمات به این جامعه هدف تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ رقیه رحمانی، مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از بیماران روان‌ نیازمند خدمات مستمر حمایتی، مراقبتی و توانبخشی هستند، افزود: حمایت از این افراد تنها به دوره درمان محدود نمی‌شود و استمرار خدمات پس از درمان، مراقبت در مراکز، حمایت از خانواده‌ها و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای زندگی و توانبخشی آنان، نیازمند همکاری مجموعه‌ای از دستگاه‌های مسئول است.

رحمانی با تاکید بر اهمیت همکاری بهزیستی، حوزه درمان، بیمه سلامت و سایر نهادهای حمایتی اظهار کرد: رفع چالش‌های موجود در مسیر خدمت‌رسانی به بیماران روان‌پزشکی و خانواده‌های آنان، نیازمند بررسی دقیق مسائل، هماهنگی بین‌بخشی و پیگیری موضوعات در سطوح استانی و ملی است تا بتوان خدمات مؤثرتر و پایدارتر به جامعه هدف ارائه کرد.

مدیرکل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: بهزیستی در کنار ارائه خدمات تخصصی و حمایتی، تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های همکار و مشارکت‌های اجتماعی، زمینه حمایت بهتر از بیماران روان‌پزشکی و خانواده‌های آنان را فراهم کند و این نشست‌ها می‌تواند به شناسایی دقیق‌تر مسائل و رسیدن به راهکارهای عملی برای تقویت خدمات و کاهش دغدغه‌های این خانواده‌ها کمک کند.

کد مطلب 210261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد