رباط کریم | جلسه شورای سالمندان باحضور مسئولین

جلسه شورای سالمندان این شهرستان با حضور مسئولان دستگاه های اجرایی و اعضای این شورا در محل فرمانداری رباط کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، در این جلسه که با حضور بهادر مهکی رئیس اداره بهزیستی شهرستان رباط کریم و سایر مسئولان مرتبط برگزار شد آخرین وضعیت سالمندان شهرستان، خدمات ارائه‌شده و برنامه‌های پیش‌رو مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

مهکی در این جلسه با تأکید بر جایگاه سالمندان به‌عنوان سرمایه‌های اجتماعی بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی برای ارائه خدمات رفاهی، حمایتی و بهداشتی به این قشر تأکید کرد.

وی همچنین بر لزوم اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در حوزه سلامت سالمندان از جمله آموزش‌های مرتبط با پیشگیری از معلولیت‌های دوران سالمندی، بیماری‌هایی نظیر دیابت، پوکی استخوان و آرتروز، و پیشگیری از سقوط در سالمندان اشاره کرد.

در ادامه این جلسه اعضای شورا به بررسی راهکارهای عملیاتی برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان، تسهیل دسترسی آنان به خدمات حمل‌ونقل، و تقویت حمایت‌های اجتماعی پرداختند.

شایان ذکر است شورای سالمندان شهرستان رباط کریم با هدف سیاست‌گذاری، هماهنگی و پیگیری مسائل مربوط به سالمندان به‌صورت مستمر برگزار میشود.

کد مطلب 210023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد