نشست کارگروه پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان و خشونت در ملکان

در راستای تقویت سازوکارهای حمایتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح شهرستان، جلسه کارگروه پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان ملکان به ریاست دکتر علی تقوی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، برگزار گردید.

به گزارش  روابط عمومی بهزیستی ملکان ، در این نشست که در محل فرمانداری برگزار شد، رضا فتحی، رئیس اداره بهزیستی ملکان، و اعضای کارگروه از دستگاه‌های ذیربط حضور داشتند. محور اصلی مباحث مطرح شده در این جلسه، دو موضوع حیاتی «پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان (از جمله خودکشی)» و «پیشگیری از خشونت» بود.

در جریان این نشست، اعضای کارگروه به بررسی عوامل زمینه‌ساز بروز خشونت در جامعه و همچنین راهکارهای شناسایی و مداخله در موارد مربوط به تمایل به خودکشی پرداختند.

فتحی با تأکید بر اهمیت رویکرد پیشگیرانه، خاطرنشان کرد که شناسایی زودهنگام افراد در معرض خطر و تقویت مهارتهای مقابله‌ای می‌تواند از بروز فجایع اجتماعی جلوگیری کند.

دکتر علی تقوی نیز با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی، بر لزوم تدوین برنامه‌های عملیاتی برای کاهش خشونت و ایجاد بسترهای حمایتی برای جلوگیری از رفتارهای خودکشی تأکید ورزید و بر نقش کلیدی کارگروه در پایش وضعیت سلامت روان در شهرستان پافشاری کرد.

کد مطلب 207467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد