املش/ بازدید کارشناسان استانی توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) از مراکز مجری طرح‌

 در راستای نظارت، ارزیابی و ارتقای کیفیت اجرای برنامه‌های توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR)،  ابراهیم موسوی، کارشناس مسئول برنامه CBR بهزیستی استان گیلان، به همراه مریم تولمی، کارشناس این برنامه، با حضور در اداره بهزیستی شهرستان املش، با سیما مهری، رئیس اداره، وخرمی، مسئول توانبخشی، در خصوص مسائل و چالش‌های حوزه توانبخشی مبتنی بر جامعه گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان، به نقل از روابط عمومی بهزیستی شهرستان املش ؛کارشناسان برنامه CBR بهزیستی استان گیلان در ادامه این بازدید، از مراکز مجری طرح‌های توانبخشی مبتنی بر جامعه در شهرستان املش بازدید کرده و روند اجرای برنامه‌ها و نحوه ارائه خدمات را مورد پایش و بررسی قرار دادند.

در جریان این بازدید، نحوه ارائه خدمات توانبخشی، شناسایی و تحت پوشش قرار دادن افراد دارای معلولیت، کیفیت خدمات ارائه‌شده، روند اجرای برنامه‌های توانمندسازی و میزان تحقق اهداف طرح مورد ارزیابی قرار گرفت.

کارشناسان ضمن گفت‌وگو با مسئولان و مجریان طرح، بر ضرورت ارائه خدمات هدفمند، مستمر و متناسب با نیازهای افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنان تأکید کردند و نکات لازم در زمینه بهبود فرآیند اجرای برنامه‌ها و رفع چالش‌های موجود را ارائه دادند.

این بازدید با هدف پایش مستمر عملکرد مراکز مجری، شناسایی نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود و همچنین ارتقای سطح و کیفیت خدمات توانبخشی مبتنی بر جامعه انجام شد.

گفتنی است ؛طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) رویکردی است برای ارائه خدمات توانبخشی، توانمندسازی و حمایت اجتماعی از افراد دارای معلولیت در بستر جامعه و نزدیک به محل زندگی آنان.

هدف این برنامه، افزایش مشارکت اجتماعی، استقلال و کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت و فراهم کردن زمینه حضور فعال آنان در خانواده و جامعه است.

کد مطلب 207402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد