پاکدشت | «همه حاضر»؛ پویشی برای تأمین نوشت‌افزار دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی

رئیس اداره بهزیستی شهرستان پاکدشت با اعلام آغاز پویش ملی «همه حاضر» گفت: حدود ۶۰۰ دانش‌آموز در پاکدشت تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و همراهی خیرین در این پویش می‌تواند زمینه حضور آنان در کلاس‌های درس با آمادگی و آرامش بیشتر را فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، نادره افشارها اظهار داشت: پویش ملی تأمین نوشت‌افزار با شعار «همه حاضر» و با هدف حمایت از دانش‌آموزان تحت پوشش سازمان بهزیستی و تأمین اقلام آموزشی مورد نیاز آنان آغاز شده است.

وی افزود: در قالب این پویش، تأمین ۶ هزار و ۲۸۷ بسته نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان تحت پوشش سازمان بهزیستی هدف‌گذاری شده است. خیرین، نیکوکاران و عموم مردم می‌توانند با مشارکت در تأمین هزینه این بسته‌ها، فرصت ادامه تحصیل و حضور شایسته دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید را فراهم کنند.

افشارها با اشاره به اینکه حدود ۶۰۰ دانش‌آموز در شهرستان پاکدشت از خدمات بهزیستی بهره‌مند هستند، بیان کرد: تهیه لوازم‌التحریر برای برخی خانواده‌های تحت پوشش، یکی از دغدغه‌های مهم در آستانه سال تحصیلی است و مشارکت مردم نیک‌اندیش می‌تواند بخش قابل‌توجهی از این نگرانی را برطرف کند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان پاکدشت تأکید کرد: دسترسی برابر دانش‌آموزان به امکانات آموزشی، نقش مهمی در حفظ کرامت، افزایش انگیزه و جلوگیری از بازماندگی آنان از تحصیل دارد؛ ازاین‌رو، مشارکت در این پویش اقدامی ارزشمند در مسیر مسئولیت‌پذیری اجتماعی و حمایت از آینده فرزندان این سرزمین است.

وی در پایان از خیرین، نیکوکاران و مردم نوع‌دوست شهرستان پاکدشت دعوت کرد با پیوستن به پویش «همه حاضر»، بهزیستی را در تأمین نوشت‌افزار دانش‌آموزان تحت پوشش همراهی کنند.


درگاه مشارکت‌های مردمی:
mosharekt.behzisti.net
شماره حساب:
۴۱۷۴۰۳۴۵۴۱۸۵۵۴۶۷
 شناسه شهرستان بهزیستی شهرستان پاکدشت:
۳۷۵۳۱۳۱۵۷۴۴۲۴۴۸۵۵۴۵۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

کد مطلب 206588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد