جشن بزرگ کارمندی همراه با تجلیل از برگزیدگان ورزشی

به مناسبت هفته دولت و در راستای ایجاد شور و نشاط در محیط کار و تجلیل از تلاش‌های مستمر کارکنان، مراسمی ویژه با حضور مدیران و کارکنان اداره کل بهزیستی استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان، علیرضا وحیدزاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در این همایش با اشاره به موفقیت‌های بهزیستی در سال‌های اخیر عنوان داشت: در اداراتی همچون بهزیستی تمام کارهای با همراهی و همکاری تک تک کارکنان پیش می‌رود و من به تک تک شما عزیزان افتخار می کنم.

وی با اشاره به سختی کار و فرسودگی خدمت در بهزیستی گفت : اگر چه وظیفه ما تلاش برای ارتقا سطح حقوق و مزایای شماست اما قطعا فقط خداوند توان جبران زحمات شما را دارد.

احمد شفیعی معاون توسعه مدیریت ومنابع  بهزیستی استان کرمان نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت : تجلیل از خدمات و تلاش‌های کارکنان بهزیستی  باهیچ معیاری قابل سنجش نیست و تنها خداوند است که میتواند اجر و مزد زحمات کارکنان  بهزیستی را جبران نمایدِ

شایان ذکر است در این مراسم همچنین

به پاسداشت موفقیت‌های ورزشی برگزیدگان مسابقات ورزشی کارکنان و فرزندان آنان ،  از ورزشکارانی که در میادین مسابقات بهزیستی خوش درخشیده بودند، تجلیل به عمل آمد.

معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل بهزیستی استان کرمان در این رابطه نیز اظهار داشت : همان‌طور که در پروژه‌های توانبخشی و اجتماعی همواره بر نقش روحیه و امید تاکید داریم، در این مراسم نیز تلاش شد تا با برگزاری جشنی شاد و مفرح  از برگزیدگان ورزشی و همراهان آن‌ها تجلیل شود.

وی افزود : هدف ما از این برنامه، تقویت پیوند میان خانواده‌های کارکنان و ایجاد فضای شادی و نشاط در میان تمامی مدیران، معاونین تخصصی و کارکنان مراکز تابعه شهرستان کرمان بود.

کد مطلب 205188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد