شریفی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی: طرح‌های مصوب مراکز و مؤسسات بهزیستی از حمایت مالی برای اجرا برخوردار می‌شوند

شریفی مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی: طرح‌های مصوب مراکز و مؤسسات بهزیستی از حمایت مالی برای اجرا برخوردار می‌شوند

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی از تدوین سند توسعه اجتماعی استان و برنامه‌ریزی برای حمایت هدفمند از طرح‌های پیشنهادی مراکز و مؤسسات خبر داد.
شریفی در نشست تخصصی مدیران مؤسسات و مراکز تحت نظارت بهزیستی که به مناسبت هفته تشکل‌ها برگزار شد، ضمن قدردانی از بهزیستی برای برگزاری این نشست، اظهار کرد: گفت‌وگو با تشکل‌ها و استفاده از ظرفیت فکری و اجرایی آنان، فرصت مناسبی برای تقویت برنامه‌های اجتماعی و ارتقای خدمات است.
وی افزود: سند توسعه اجتماعی استان تدوین و برای بررسی و پیگیری‌های لازم به وزارت کشور ارائه شده است و در این مسیر، ظرفیت مراکز و مؤسسات می‌تواند نقش مؤثری در تحقق اهداف اجتماعی استان داشته باشد.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی همچنین از برگزاری نشست مشترک با دستگاه‌های بیمه، کار و امور مالیاتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم مسائل و دغدغه‌های مراکز در تعامل با این دستگاه‌ها به شکل تخصصی پیگیری شود.
شریفی با تأکید بر ضرورت ارائه ایده‌ها و برنامه‌های اجرایی از سوی مراکز و مؤسسات خاطرنشان کرد: مراکز طرح‌ها و برنامه‌های خود را ارائه کنند و هر طرحی که پس از بررسی و طی فرآیند مربوطه به تصویب برسد، برای اجرای آن حمایت مالی پیش‌بینی خواهد شد.


«ایده‌های مؤثر باید از مرحله پیشنهاد عبور کنند و با حمایت هدفمند، به برنامه و اقدام اجتماعی تبدیل شوند.»
#کنگره_ملی_۲۴۰۰_شهید_خراسان_جنوبی
#مدیریت_رسانه_و_روابط_عمومی_بهزیستی_خراسان_جنوبی
#مهر_آوا_رسانه_اطلاع_رسانی_بهزیستی_خراسان_جنوبی

کد خبر 203523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد