فسا ا دیدار چهره به چهره دکتر حق جو سرپرست اداره بهزیستی با گروه های هدف در قالب دوشنبه های مردمی و میز  خدمت در هفته دولت

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان فسا و با هماهنگی واحد فرهنگی ، همزمان با فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر ، دکتر حمیدرضا حق جو سرپرست اداره بهزیستی با ۱۲ نفر از گروه های هدف تحت حمایت در حوزه توانبخشی و اجتماعی ، در قالب دوشنبه های مردمی و میز خدمت ،در محل اداره بهزیستی ، دیدار چهره به چهره داشتند .

در این دیدار که رابط پذیرش و کارشناسان حوزه های تخصصی نیز حضور داشتند ، کلیه درخواست های مراجعین از جمله (بهره مندی از تسهیلات اشتغال،مسکن،کمک هزینه درمان ،معیشت،حق پرستاری،وسایل کمک توانبخشی،پذیرش در مراکز شبانه روزی و ... مورد بررسی قرار گرفت و جهت پیگیری مطالبات گروه های هدف به کارشناسان تخصصی در واحدهای مربوطه ، ارجاع داده شد.گفتنی است ، از جمله اهداف دوشنبه های مردمی و میز خدمت ، ملاقات بی واسطه مردم با رئیس اداره بهزیستی و مسئولین استانی و شهرستانی می باشد که هر هفته در محل اداره بهزیستی و در جهت پاسخگویی سریع تر به مطالبات مردمی ، برگزار خواهد شد.

کد خبر 201820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد