نشست معرفی مدیریت جدید اداره بهزیستی شهرستان کرمانشاه

در نشستی با حضور مجید درویشی، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، رئیس جدید اداره بهزیستی شهرستان کرمانشاه به مجموعه کارکنان معرفی شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

در این نشست، وضعیت جاری اداره شهرستان از جمله ظرفیت‌ها، چالش‌ها و نیازهای مددجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مجید درویشی در این نشست با قدردانی از زحمات شاپور حسینی، بر ضرورت ارتقای سطح خدمات تأکید کرد و گفت: «هرگونه موفقیت در سازمان، حاصل تلاش تک‌تک کارکنان است.» وی با تبیین منطق تغییرات مدیریتی افزود: «تغییرات بر پایه ارتقای سازمان، گردش نخبگان و تقسیم فرصت‌های خدمت صورت می‌گیرد و هدف ما تربیت مدیران متعدد و افزایش ظرفیت‌های درون‌سازمانی است.»

درویشی با اشاره به حساسیت و حجم بالای کاری اداره بهزیستی کرمانشاه، از همکاران خواست تا با همکاری کامل با مدیریت جدید، تمام ظرفیت‌ها را برای خدمت‌رسانی مؤثر به جامعه هدف به کار گیرند.



روابط‌عمومی
اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه
 @behzisti_ksh ایتا
 https://ble.ir/behzisti_ksh بله
 https://rubika.ir/beh_Ksh19 روبیکا
 https://www.behzisti.ir/service/province/kermanshah سایت

کد خبر 201805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد