به گزارش روابط عمومی ادارهکل بهزیستی فارس، در جلسه شورای معاونین بهزیستی فارس که امروز یکشنبه اول شهریورماه برگزار شد، موضوعات مرتبط با بهبود فرآیندهای کاری، افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت خدمات و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود در مجموعه بهزیستی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حمید گودرزی مدیرکل بهزیستی فارس، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت، با اشاره به جایگاه و مسئولیتهای گسترده بهزیستی، ایثار و تلاش مضاعف کارکنان این مجموعه را یکی از ارکان اصلی استمرار خدمترسانی به جامعه هدف دانست و بر ضرورت دیدهشدن و تقویت این تلاشها در فرآیندهای مدیریتی تأکید کرد.
وی با تأکید بر ضرورت حرکت از فرآیندهای سنتی به سمت فرآیندهای هدفمند، شفاف و بهرهور، از تشکیل کمیته اصلاح فرآیندها در بهزیستی فارس خبر داد و خواستار بررسی دقیق فرآیندهای موجود، شناسایی نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکارهای عملیاتی برای کاهش موازیکاری، تسهیل امور و ارتقای کیفیت خدمات شد.
مدیرکل بهزیستی فارس همچنین بر استفاده از فرم تدوینشده بهرهوری بهعنوان ابزاری برای ارزیابی دقیقتر فعالیتها و ظرفیتهای موجود تأکید کرد و گفت: ارزیابی عملکرد باید مبتنی بر میزان اثربخشی، کیفیت کار، مسئولیتپذیری و خروجی واقعی فعالیتها باشد و صرفاً به شمارش اقدامات محدود نشود.
گودرزی در بخش دیگری از سخنان خود، توزیع عادلانه اعتبارات و سرانه اضافهکار متناسب با میزان کار و عملکرد کارکنان را مورد تأکید قرار داد و بر ضرورت ایجاد سازوکاری شفاف، منطقی و مبتنی بر عدالت در تخصیص منابع تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت ارتباط مؤثر با رسانهها، بر تقویت تعامل با صدا و سیمای مرکز فارس تأکید کرد و تشکیل جلسه مشترک با مسئولان صدا و سیما را در راستای انعکاس ظرفیتها، خدمات و اقدامات بهزیستی و معرفی خدمات این مجموعه به مردم خواستار شد.
مدیرکل بهزیستی فارس، تشکلهای مردمنهاد و سازمانهای مردمنهاد را از ظرفیتهای ارزشمند در مسیر تحقق اهداف بهزیستی دانست و بر ضرورت استفاده هدفمند و برنامهریزیشده از توان این تشکلها در کنار ظرفیتهای دولتی تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، اعضای شورای معاونین نیز ضمن ارائه دیدگاهها و پیشنهادهای خود، درباره راهکارهای اصلاح فرآیندها، ارتقای بهرهوری، استفاده بهینه از منابع و ظرفیتهای موجود و بهبود روند ارائه خدمات به جامعه هدف بهزیستی به بحث و تبادل نظر پرداختند.












نظر شما