از اجرای سرود تا هدیه سفر؛ «دست‌های مهربانی» در همدان به ثمر نشست

در راستای اجرای طرح «دست‌های مهربانی»، جمعی از کارشناسان بهزیستی کشور و استان همدان با حضور در مرکز ترنم مهر، بر توسعه برنامه‌های مشترک میان کودکان و سالمندان و استمرار این فعالیت‌ها با هدف تقویت روحیه و سلامت روان جامعه هدف تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، نشست بررسی و هماهنگی اجرای طرح «دست‌های مهربانی» با حضور حمیدرضا عفیفی، کارشناس دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان بهزیستی کشور و مسئول طرح، زهره بختیاری معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان همدان، کارشناسان ستادی و شهرستانی دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان بهزیستی استان، مسئول مؤسسه ترنم مهر و جمعی از سالمندان مرکز حبیب ابن مظاهر برگزار شد.

در این نشست، روند اجرای طرح «دست‌های مهربانی» و ظرفیت‌های موجود برای توسعه برنامه‌های مشترک میان کودکان و سالمندان مورد بررسی قرار گرفت.

عفیفی، کارشناس دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان بهزیستی کشور و مسئول طرح «دست‌های مهربانی»، ضمن قدردانی از تلاش مسئولان، کارشناسان بهزیستی استان همدان و همکاران مراکز، از همراهی سالمندان مرکز حبیب ابن مظاهر در اجرای این طرح تقدیر کرد.

پس از اجرای برنامه سرود توسط کودکان مرکز ترنم مهر، وی به‌عنوان هدیه، سفر به بابلسر را برای آنان در نظر گرفت.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان همدان، نیز بر ضرورت برنامه‌ریزی منظم و استمرار اجرای برنامه‌های طرح «دست‌های مهربانی» تأکید کرد و خواستار اجرای این فعالیت‌ها به‌صورت روتین و هفتگی شد.

وی با اشاره به اهمیت اجرای هماهنگ و همدلانه برنامه‌ها، بر بهره‌گیری از ظرفیت مراکز و جامعه هدف برای تقویت ارتباط میان کودکان و سالمندان تأکید کرد.

یکی از سالمندان مرکز حبیب ابن مظاهر نیز با ابراز خرسندی از اجرای این طرح، بر تأثیر برنامه‌های مشترک در افزایش نشاط، تقویت روحیه و ارتقای سلامت روان سالمندان و کودکان تأکید کرد.

از اجرای سرود تا هدیه سفر؛ «دست‌های مهربانی» در همدان به ثمر نشست

از اجرای سرود تا هدیه سفر؛ «دست‌های مهربانی» در همدان به ثمر نشست

از اجرای سرود تا هدیه سفر؛ «دست‌های مهربانی» در همدان به ثمر نشست

کد خبر 200326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد