ارائه آمار نادرست، صیانت از سازمان نیست

مهدی برجی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در نخستین جلسه کارگروه استانی استقرار سیستم مدیریت کیفیت آمار این اداره‌کل گفت: شفافیت آماری، هم ابزاری مؤثر برای تصمیم‌گیری مدیران و هم حق مسلم جامعه هدف سازمان بهزیستی است. وی با تأکید بر ضرورت ارائه دقیق و واقعی آمار افزود: مدیران نباید در ارائه آمار از بیان واقعیت‌ها هراس داشته باشند؛ چرا که ارائه آمار دستکاری‌شده با هدف صیانت از سازمان، رویکردی نادرست است.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی همچنین از اعضای کارگروه خواست، افزون بر پیگیری اخذ گواهی‌های مرتبط با کیفیت آمار، تدوین شاخص‌های علمی و اصولی برای سنجش فعالیت‌های اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی را نیز در دستور کار قرار دهند.

گفتنی است نخستین جلسه کارگروه استانی استقرار سیستم مدیریت کیفیت آمار بهزیستی خراسان رضوی به همت اداره برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی و امنیت فضای مجازی و با حضور مسئول روابط عمومی، نمایندگان حوزه‌های تخصصی و کارشناسان آمار در سالن جلسات اداره‌کل برگزار شد. در این نشست، موضوع اصلاح فرایند ارائه آمار و پیگیری الزامات لازم برای دریافت گواهی‌های مرتبط از مرکز آمار ایران مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 200089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد