گرامیداشت سالگرد شهادت حضرت امام رضا(ع) در خانه امیدنو بهزیستی میانه

آیین سوگواری سالگرد شهادت ثامن الحجج، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، با حضور رئیس اداره بهزیستی شهرستان میانه، خیرین، پهلوانان و ورزشکاران هیئت محبان علی بن ابیطالب، در خانه امیدنو تحت نظارت بهزیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان میانه، مراسم سوگواری سالگرد شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، در خانه امیدنو تحت نظارت بهزیستی این شهرستان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید و با حضور پرشور هیئت محبان علی بن ابیطالب(پهلوانان و ورزشکاران میانه)، پرسنل بهزیستی، جمعی از خیرین نیک اندیش و فرزندان تحت پوشش، حال و هوایی معنوی و سرشار از عشق به اهل بیت(ع) پیدا کرد.

در ابتدای این آیین، محمدرضا جروقی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان میانه، ضمن خیرمقدم به میهمانان و تسلیت ایام سوگواری، از زحمات و مشارکت های ارزشمند تمامی خیرین همکار با بهزیستی و مؤسسات خیریه تحت نظارت این سازمان، به نیکی یاد کرده و از ایشان تجلیل به عمل آورد.

در ادامه، حجت الاسلام بهنام نوروزی به ایراد سخنرانی پرداختند و با استناد به روایات و سیره اهل بیت(ع)، ابعاد برجسته شخصیتی، کرامات و سیره رضوی امام هشتم(ع) را برای حاضران تبیین کرد.

پایان بخش این محفل پرفیض، مداحی و مراسم سینه زنی بود که توسط رحیم محرمی، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، با حال و هوایی ملکوتی اجرا شد.

شایان ذکر است حضور گرم و صمیمی خیرین و ورزشکاران پیشکسوت هیئت محبان علی بن ابیطالب به سرپرستی حاج آقای محمودیان و حسن جعفری در کنار فرزندان خانه امیدنو بهزیستی، جلوه ای از همدلی و مهرورزی را رقم زد و فضای مراسم را بیش از پیش نورانی ساخت.

کد خبر 199772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد