نخستین جلسه کمیته مناسب‌سازی کامیاران برگزار شد

نخستین جلسه کمیته مناسب‌سازی شهرستان کامیاران با هدف بررسی ضرورت مناسب‌سازی ادارات، معابر و اماکن عمومی و پیگیری اجرای مصوبات این حوزه در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کردستان، این نشست با حضور کامیار میرزایی، فرماندار کامیاران، وحیده باتمانی، رئیس بهزیستی شهرستان، کارشناس بهزیستی، مشاور امور معلولان فرماندار و جمعی از اعضای کمیته مناسب‌سازی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار کامیاران در این نشست با تأکید بر تسریع در اجرای مصوبات کمیته مناسب‌سازی و ساماندهی زوائد فیزیکی معابر، اظهار کرد: مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی یک ضرورت برای فراهم کردن امکان حضور و مشارکت همه افراد، به‌ویژه افراد دارای معلولیت، در جامعه است.

کامیار میرزایی افزود: با اجرای اصول و طرح‌های مناسب‌سازی شهری می‌توان زمینه حضور آسان‌تر افراد دارای معلولیت در محیط‌های شهری و بهره‌مندی آنان از امکانات عمومی را فراهم کرد.

وحیده باتمانی، رئیس بهزیستی کامیاران نیز با قدردانی از توجه و پیگیری فرماندار و مسئولان شهرستان در زمینه مناسب‌سازی، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در این حوزه ارائه کرد.

وی بهره‌مندی از خدمات شهری و مشارکت اجتماعی را از حقوق اساسی همه افراد، به‌ویژه افراد دارای معلولیت دانست و گفت: تحقق اهداف مناسب‌سازی نیازمند همکاری، همراهی و پیگیری مستمر تمامی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.

در این نشست همچنین موضوعات مرتبط با مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی و نحوه پیگیری و اجرای مصوبات کمیته مورد بررسی قرار گرفت.

نخستین جلسه کمیته مناسب‌سازی کامیاران برگزار شد

نخستین جلسه کمیته مناسب‌سازی کامیاران برگزار شد

کد خبر 198529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد