مسابقات بازی‌های بومی-محلی در گلبهار؛ فرصتی برای افزایش مشارکت اجتماعی معلولان

مسابقات بازی‌های بومی-محلی ویژه کودکان و بانوان دارای معلولیت شهرستان گلبهار در مجتمع فرهنگی-تفریحی جوادالائمه(ع) برگزار شد. این برنامه با حضور معاون فرماندار گلبهار و رئیس اداره بهزیستی شهرستان، با هدف ایجاد فضای شاد، افزایش مشارکت اجتماعی و تقویت اعتماد به نفس افراد دارای معلولیت اجرا شد.

علی شجاعی، رئیس اداره بهزیستی گلبهار، با اشاره به نقش ورزش‌های همگانی و بازی‌های بومی-محلی در کاهش انزوا و بهبود سلامت روان مددجویان گفت: توسعه این برنامه‌ها می‌تواند زمینه حضور فعال‌تر افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی را فراهم کند.

در این مسابقات، شرکت‌کنندگان در فضایی صمیمی و پرنشاط به رقابت پرداختند. اجرای برنامه با همکاری مرکز مثبت زندگی ۳۹۳۰ و نظارت کارشناسان توان‌بخشی مبتنی بر جامعه انجام شد.

کد خبر 197685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد