.
*به گزارش روابطعمومی اداره بهزیستی شهرستان ارسنجان* ، همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی، نمایشگاه آثار و توانمندیهای معلولین با هدف معرفی استعدادهای بینظیر جامعه هدف، در محل مرکز مثبت زندگی کد ۸۰۷ برگزار گردید.
هادی ابراهیمی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان ارسنجان، در آیین افتتاح این نمایشگاه با اشاره به اینکه توانمندیهای افراد دارای معلولیت فراتر از تصورات رایج است، اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای نمایش خلاقیت، پشتکار و هنر دست عزیزانی است که با وجود محدودیتها، درخشانترین آثار را خلق کردهاند. هدف ما تغییر نگاه جامعه از رویکرد ترحممحور به رویکرد توانمندمحور است.
وی افزود: «مرکز مثبت زندگی کد ۸۰۷ به عنوان یکی از پایگاههای فعال در حوزه ارائه خدمات به معلولین، همواره در مسیر توان افزایی و ایجاد بسترهای اشتغال و هنر برای این عزیزان گام برداشته و این نمایشگاه ثمره تلاشهای مستمر آنان است.
در این نمایشگاه آثاری همچون نقاشی، صنایع دستی، گلیمبافی، معرقکاری و دیگر به نمایش درآمد.












نظر شما