به گزارش روابطعمومی ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه؛
این دوره از رقابتها با هدف ایجاد نشاط سازمانی، تقویت روحیه همکاری و ترویج فرهنگ ورزش میان کارکنان، با حضور 4 تیم از «منطقه اورامانات»، «منطقه غرب»، «منطقه شرق» و «مرکز استان (کرمانشاه)» برگزار شد.
در پایان این رقابتهای دوستانه، تیم فوتسال «منطقه اورامانات» موفق به کسب مقام نخست شد. همچنین تیم «مرکز استان» جایگاه دوم و تیم «منطقه غرب» مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.
مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در حاشیه برگزاری این مسابقات، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و شرکتکنندگان، ورزش را بستری حیاتی برای حفظ توانمندی نیروی انسانی دانست و تصریح کرد: سلامت جسمانی و روانی کارکنان ما، پیششرط ارائه خدمات کیفی و اثربخش به جامعه هدف است. کار در بهزیستی به دلیل ماهیت حمایتی و مواجهه با چالشهای مددجویان، نیازمند روحیهای پویا و جسمی تندرست است.
درویشی افزود: تلاش ما در مجموعه بهزیستی استان، نهادینهسازی ورزش در سبک زندگی کارکنان است؛ چرا که معتقدیم کارکنانی که با نشاط و سلامت کامل در محیط کار حضور مییابند، قطعاً در گرهگشایی از مشکلات مددجویان و توانخواهان عزیز، با صبر، حوصله و کیفیت بالاتری عمل خواهند کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری چنین رویدادهایی تنها محدود به هفته بهزیستی نخواهد بود و در طول سال برنامههای متنوع ورزشی را برای حفظ پویایی و ایجاد همدلی بیشتر میان همکارانمان در اقصی نقاط استان در دستور کار قرار خواهیم داد.
این مسابقات با اهدای جوایز و لوح تقدیر به تیمهای برتر پایان یافت.
روابطعمومی
ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه
@behzisti_ksh












نظر شما