بندر خمیر | برگزاری جشنوارهٔ صنایع دستی و غذاهای محلی در روستای گوین

به مناسبت گرامیداشت هفتهٔ بهزیستی ، جشنوارهٔ یکروزهٔ «صنایع دستی و غذاهای محلی» در روستای گوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ادارهکل بهزیستی استان هرمزگان، به مناسبت گرامیداشت هفتهٔ بهزیستی و با هدف ارتقای مشارکتهای اجتماعی، توانمندسازی و حمایت از اشتغالزایی جامعهٔ هدف، مرکز خدمات بهزیستی «رویدر» اقدام به برگزاری جشنوارهٔ یکروزهٔ «صنایع دستی و غذاهای محلی» در روستای گوین نمود.

این جشنواره ، با استقبال پرشور مردم و مسئولان محلی برگزار شد، فرصتی ارزشمند برای نمایش استعدادها و توانمندیهای بالقوهٔ مددجویان عزیز تحت پوشش بهزیستی بود.

در این رویداد فرهنگی ـ اقتصادی، با برپایی غرفه های متعدد و رنگارنگ، دست سازه های هنری از قبیل صنایع دستی بومی، گلیم بافی، سوزن دوزی، و نیز انواع غذاهای محلی و سنتی که با عشق و مهارت توسط مددجویان و خانواده های آنان تهیه شده بود، در معرض دید عموم قرار گرفت.

هدف از برگزاری این جشنواره، فراهم آوردن بستری برای معرفی توانمندی های مددجویان، ایجاد انگیزه برای خودکفایی، و نیز حلقهٔ اتصال تولیدکنندگانِ جامعهٔ هدف با بازارهای محلی عنوان شد.

کد خبر 194873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد