اشتغال پایدار جامعه هدف بهزیستی نیازمند نگاه تخصصی و شاخص‌های متناسب است

 دومین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان فارس در سال ۱۴۰۵، امروز یکشنبه ۲۸ تیرماه، به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و با حضور اعضای کارگروه، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان مرتبط در سالن شهید قاضی استانداری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان فارس، در این نشست چهار دستور کار مورد بررسی قرار گرفت که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ارائه گزارش عملکرد تحقق تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۴ بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه «رصد» و همچنین تشریح برنامه کمی اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۵ توسط مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس اشاره کرد. اعضای کارگروه نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را پیرامون موضوعات مطرح‌شده ارائه کردند.

در این جلسه، حمید گودرزی مدیرکل بهزیستی استان فارس، ضمن گرامیداشت هفته بهزیستی، با تأکید بر تفاوت ماهیت اشتغال جامعه هدف بهزیستی با سایر حوزه‌ها اظهار داشت: ایجاد اشتغال برای افراد دارای معلولیت و دیگر گروه‌های تحت پوشش بهزیستی، فرآیندی تخصصی و مبتنی بر ارزیابی دقیق توانمندی‌ها، شرایط جسمی و روانی و ظرفیت‌های فردی آنان است و نمی‌توان آن را با شاخص‌های عمومی اشتغال در سایر دستگاه‌ها مقایسه کرد.

وی افزود: نوع شغل، نحوه توانمندسازی و اعطای تسهیلات به جامعه هدف بهزیستی بر اساس نوع و شدت معلولیت، شرایط فرد و میزان توانایی او تعیین می‌شود؛ از این‌رو ضروری است این ویژگی‌ها به عنوان شاخص‌های مؤثر در ارزیابی اشتغال پایدار مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل بهزیستی فارس همچنین تأکید کرد: هدف بهزیستی صرفاً افزایش آمار اشتغال نیست، بلکه ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، متناسب و ماندگار برای جامعه هدف است؛ اشتغالی که بتواند ضمن حفظ کرامت افراد، زمینه استقلال اقتصادی و مشارکت مؤثر آنان در جامعه را فراهم کند.

کد خبر 194862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد