هم‌افزایی برای توسعه خدمات به جامعه نابینایان و کم‌بینایان؛ مدیرکل بهزیستی مازندران با مدیرعامل جامعه نابینایان و کم بینایان استان دیدار کرد

همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی، رقیه رحمانی مدیرکل بهزیستی مازندران با همراهی محمودی رئیس حراست، زنگانه مسوول بازرسی بهزیستی استان و حسین پور رئیس اداره بهزیستی بابلسر در نشستی با مدیرعامل انجمن نابینایان و کم‌بینایان استان، بر تقویت تعاملات، بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردمی و توسعه خدمات توانمندساز برای ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای آسیب بینایی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی مازندران، مدیرکل بهزیستی استان در این دیدار، راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک، ارتقای خدمات حمایتی و توانبخشی و استفاده از ظرفیت انجمن‌های تخصصی در پاسخگویی موثرتر به نیازهای افراد دارای آسیب بینایی را مورد بررسی قرار داد.

رحمانی در این نشست، اظهار داشت: مشارکت انجمن‌های تخصصی، سرمایه‌ای ارزشمند برای شناسایی دقیق نیازها، برنامه‌ریزی هدفمند و ارائه خدمات مؤثر به جامعه هدف است و بهزیستی از این ظرفیت در مسیر توانمندسازی و افزایش مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت حمایت می‌کند.

وی افزود: رویکرد اصلی بهزیستی، حرکت از حمایت صرف به سمت توانمندسازی، استقلال فردی و ایجاد فرصت‌های برابر برای حضور فعال افراد دارای معلولیت در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.

در ادامه این نشست، مدیرعامل جامعه نابینایان و کم‌بینایان استان نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های بهزیستی، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌ها، برنامه‌ها و مطالبات جامعه نابینایان و کم‌بینایان ارائه کرد و خواستار گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های آموزش، اشتغال، مناسب‌سازی و دسترسی‌پذیری شد.

در پایان، طرفین بر استمرار تعاملات، برگزاری نشست‌های تخصصی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای کیفیت خدمات و بهبود شرایط زندگی نابینایان و کم‌بینایان استان تأکید کردند.

کد خبر 194772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد