اهدای ۲۵ دستگاه ویلچر برقی به معلولان قطع نخاعی در کهگیلویه

در نخستین روز از هفته بهزیستی و همسو با برنامه‌های سراسری استان، اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه با هدف بهبود کیفیت زندگی معلولان شدید، اقدام به اهدای ۲۵ دستگاه ویلچر برقی به معلولان قطع نخاع و جسمی حرکتی نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد، آقای دشتی مقدم، سرپرست بهزیستی شهرستان کهگیلویه، ضمن تبریک هفته بهزیستی به تمامی کارکنان، مراکز، شرکای کاری و خانواده‌های تحت حمایت، از برنامه‌های گسترده این هفته در سطح شهرستان خبر داد. وی در این راستا اعلام کرد که برنامه‌هایی از جمله غبارروبی گلزار شهدا، بازدید از مراکز مراقبتی و توانبخشی، دیدار با خانواده‌های چندمعلول، افتتاح مرکز کودکان طیف اوتیسم، افتتاح مسکن مددجویان و همچنین رونمایی از چندین طرح اشتغال‌زایی در دستور کار قرار دارد.

مدیر بهزیستی کهگیلویه در بخش حمایت‌های مالی نیز از تخصیص ۴۲۰ میلیارد ریال کمک‌های نقدی جهت راه‌اندازی کسب‌وکار و اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد. وی همچنین به پرداخت‌های مربوط به بیمه کارفرمایی، خویش‌فرمایی و بیمه جبران کارایی معلولان، پرداخت شهریه دانشجویان معلول و نیازمند و اجرای طرح‌های آموزشی و خودمراقبتی اشاره کرد.

آقای دشتی مقدم با اشاره به اهمیت پیشگیری، از طرح‌های شناسایی نوزادان و کودکان با آسیب‌های شنوایی، بینایی و اوتیسم، طرح غربالگری خودکشی و همچنین پویش سلامت با هدف کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ یاد کرد. وی در ادامه، خدمات حوزه اورژانس اجتماعی شامل شناسایی کودکان کار، مشاوره کاهش اختلافات زوجین، پیشگیری از کودک‌آزاری، فرزندآزاری و حمایت از زنان بدسرپرست را از جمله وظایف محوری این سازمان برشمرد.

در پایان، وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی قریب به ۱۷۹ خدمت مختلف ارائه می‌دهد، خاطرنشان کرد که متأسفانه بسیاری از خدمات سازمان با عدم آگاهی عمومی مواجه است و از رسانه‌ها خواست تا با نقش پررنگ خود، این خدمات را به گوش مردم برسانند.

کد خبر 194640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد