کرج | غربالگری شنوایی بیش از ۲۲ هزار نوزاد طی یک سال گذشته

راستای اجرای برنامه‌های پیشگیری از معلولیت‌ها و ارتقاء سلامت نوزادان، طی یک سال گذشته ۲۲ هزار و ۵۵۹ نوزاد تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیری از معلولیت‌ها و ارتقاء سلامت نوزادان، طی یک سال گذشته ۲۲ هزار و ۵۵۹ نوزاد در سطح کلانشهر کرج تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفتند.

بر اساس آمار ثبت‌شده از مجموع نوزادان غربالگری‌شده، یک هزار و ۹۷۰ نوزاد بمنظور انجام ارزیابی‌های تخصصی و تشخیص دقیق‌تر به مراکز تخصصی ارجاع شدند و ۷۷ نوزاد نیز پس از تشخیص، از خدمات مداخله‌ای تخصصی بهره‌مند شدند.

اجرای برنامه غربالگری شنوایی نوزادان، یکی از مؤثرترین اقدامات سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری از معلولیت‌هاست که با هدف تشخیص زودهنگام اختلالات شنوایی و آغاز بموقع مداخلات درمانی و توانبخشی، نقش مهمی در ارتقاء کیفیت زندگی کودکان و کاهش عوارض ناشی از کم‌شنوایی ایفاء می‌کند.

کد خبر 194343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد